Jump to content
Sign in to follow this  
Gaffer

Ерик Стийл

Препоръчани публикации

Ерик Стийл: Вратарския пост е с най-силна конкуренция

Треньорът на вратарите в Юнайтед, Ерик Стийл, разказа за предизвикателствата с които се борят Томаш Кушчак и Бен Фостър в сянката на Едвин ван дер Сар...

Най-трудната задача за вратарите в Юнайтед е да се преборят за дубльорското място на вратата.

В момента Едвин ван дер Сар е безспорният първи избор, в него са ръкавиците, така че спорът за втори вратар се води между Кушчак и Фостър.

Всеки път когато Томаш си спечели мястото на вратата дори само за един мач, се появяват коментари че е можел да се справи и по-добре в една или друга ситуация. Но почти никой не говори за добрите му намеси, нещото върху което аз обръщам най-голямо внимание. Хората трябва да имат предвид че все пак това е първия му мач от шест седмици насам. Същото се отнася и за Бен.

Въпреки че е нормално всеки страж който дойде в Юнайтед да влага всичко от себе си за да застане на вратата, има и доста неща които аз като треньор трябва да сортирам и отбележа, преди да се вземе избор за даден мач. Вратарите ни работят във фантастично темпо от това което треньорите Фелън и Моленстийн им налагат, и от тези сесии става ясно кой е готов да играе в Събота и кой в Сряда вечерта. Но въпреки това, в тренировките не е като в истински мач, и пак не можеш да бъдеш сигурен дали си взел правилното решение.

Добре е че имаме мачове за Карлинг Къп и ФА Къп в които Бен и Томаш получават шансове за изява, но не рядко ги виждаме и в мачове от Премиършип и Шампионската Лига. При всички положения, те трябва да са напълно подготвени когато мениджърът им каже "Влизаш в игра". Не са ли готови, значи вината е моя...

www.manutd.bg

Сподели това мнение


Връзка към мнението
Сподели в други сайтове

Добре е, че все пак след 6 години намираш отговор на въпросите :mood (17):

Сподели това мнение


Връзка към мнението
Сподели в други сайтове

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Вход

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×