Jump to content
Sign in to follow this  
Gaffer

Сам Хюсън

Препоръчани публикации

№33 САМ ХЮСЪН

Публикувано изображение

Роденият в Болтън, Сам Хюсън, е креативен централен-полузащитник който обича да се включва в нападение и да бележи голове.

Комбиниращ уменията да руши противниковите атаки и да се включва в нападение създавайки голови възможности за съотборниците си, или самият той да бележи, Хюсън е напълно завършен полузащитник.

Сам изиграва 24 мача в Академията за отбора до 18г. през сезон 2005/06, вкарвайки шест гола. Впечатляващото му представяне под ръководството на Пол МакГинес му спечелва повиквателни за Резервния отбор на Юнайтед.

Хюсън е започнал да играе футбол още на шест-годишна възраст, ритайки тенис топка из училищните площадки.

Забелязан е две години по-късно в игра за своя местен отбор Болтън. След като впечатлява всички още в първите си два мача, от Юнайтед му предлагат пробен период и той започва редовни тренировки в клуба година по-късно, на 9-годишна възраст.

По време на третата си година като възпитаник на Академията, сезон 2007/08, Сам разкрива достатъчно от таланта си за отбора на Резервите на Юнайтед, и бива избран за Най-добър Футболист на Годината в резервната лига. В началото на сезон 2008/09 става част от първия отбор, и получава фланелката с номер 33.

www.manutd,bg

Сподели това мнение


Връзка към мнението
Сподели в други сайтове

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Вход

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×