Jump to content
Sign in to follow this  
Pepinka

Kaizer Chiefs - Manchester United

  

Нямате право да гласувате или да виждате резултатите от гласуването. Please sign in or register to vote in this poll.

Препоръчани публикации

Kaizer Chiefs - Manchester United
Приятелски мач | Събота 26.07.2008г. | 16:30ч.

ТВ: MUTV, MUTV Online
Интернет: www.myp2p.eu
Сър Алекс ще направи няколко промени в състава

Сър Алекс Фъргюсън ще направи няколко промени в състава на Манчестър Юнайтед за утрешния мач срещу Кайзер Чийвс, с надеждата Червените Дяволи да спечелят турнира "Vodacom".

Манчестър Юнайтед загуби финалният мач в турнира през 2006г. след изпълнение на дузпи и този път Сър Алекс Фъргюсън е решен да спечели турнира.

"Ще бъдем готови за мача и се надявам че ще успеем да постигнем добър резултат за нас", заяви босът на пресконференция. "Надявам се, че този път ще успеем да занесе трофея вкъщи."

В мачовете срещу Кайзер Чийфс и Портмсут мениджърът на Червените Дяволи ще използва всичките си налични футболист, като дори ще включи и младежите - Том Клевърли, Родриго Посебон и Крейг Катхарт, които в Четвъртък се присъединиха към съотборниците в Южна Африка.

"В съботният мач ще пусна един състав и сигурно за мача в Неделя ще направя доста промени, но най-вероятно ядрото от играчи ще играе в неделният мач", обяви Сър Алекс. "В момента промените са необходими, защото искаме да дадем на всеки един наш футболист да достигне до оптимална форма и се надявам че до следващата седмица ние ще сме напълно готови за новият сезон."

Миналата Неделя Червените Дяволи завършиха на равно 1:1 с Кайзер Чийфс, а в Четвъртък вечерта наблюдаваха тяхното представяне срещу Орландо Пайрътс и от това което видя, Сър Алекс очаква доста труден мач в Събота.

"Миналата вечер наблюдавахме представянето на "Кайзерите" срещу Орландо Пайрътс и играта им беше доста агресивна", коментира Фърги. "А що се отнася до нашият мач в събота, смятам че най-важното ще е да се получи добър двубой и реферът има отговорността да направи така че това да стане, ако той го стори, то мача ще бъде фантастичен", завърши Фъргюсън.www.manutd.bg

Сподели това мнение


Връзка към мнението
Сподели в други сайтове
Гост
Темата е заключена
Sign in to follow this  

×