Jump to content
Sign in to follow this  
Чаво

Blitz #6 - Даниел Петков - Chess_m

Оцени тази тема

Препоръчани публикации

Blitz #6 - chess_m

Публикувано изображение

След общото събрание в Стара Загора си с нова длъжност, какви са ти очакванията и амбициите за в бъдеще?
Очакванията ми са всички да си вършим добре работата, да сме единни и да проявим повече инициативност в даден момент.Амбицията ми е да достигнем въпросните 100 члена, което да може да допринесе до признаването ни от Англия.Надявам се също така клона на фен-клуба в Пловдив да се разраства и всичко да върви по вода,за което истински ще се постарая.

В тази връзка опитваш ли се да осъществиш контакт с други фенове на Юнайтед от Пловдив и региона ,които не са членове на фен-клуба и да ги приобщиш към тази общност?
Да , разбира се.Осъществявам контакти с фенове както от Димитровград и Хасково , с доста от Асеновград и не малка част от Пловдив.Имаме доста нови хора които изявиха желание да станат членове на фен-клуба ,което е добре за развитието ни.

Какво ще кажеш на тези които искат да делят любовта към Юнайтед на София,Пловдив и останалите градове?
Ще им кажа просто да пораснат.Юнайтед е велик отбор с велики фенове и който не иска да е част от фен-клуба на МЮ в България, нека си стои настрана и да не пречи с излишни изказвания и провокативни мнения,защото е адски дразнещо.

Разкажи ни нещо повече за представянето на футболния обор към фен-клуба в Пловдив, как върви тима?
Тимът е изграден от доста добри играчи,тренирали не малко години в елитните пловдивски школи.Резултатите говорят сами за себе си. Първият тристранен турнир между МЮ . Арс и Милан , го спечелихме с категорични резултати 3-1 срещу Арс. и 6-0 срещу Милан. По-късно в контрола беше победен и отборът на Барселона с 11-7 и последно си го изкарахме срещу Арсенал с 13-1.

Да преминем на друга тема.Как се запали по Юнайтед ,спомняш ли си първият им мач който гледа?
По Юнайтед се запалих от един играч, а именно великият крал ЕРИК.Не си спомням първият мач който съм гледал.Но в съзнанието ми е мача МЮ 6 - 1 арс. .Тогава бях на 12 и този мач + ШЛ ми стоят в детските спомени.

Липсват ли в днешно време на Юнайтед играчи като Кантона и има ли той еквивалент от сегашния състав или някой който да се доближава до него?
Честно да си кажа,не обичам да се връщам в миналото и да гледам кой играч е бил част от състава ни.През годините Юнайтед са имали едни от най-добрите играчи в света и да ги сравняваме просто няма смисъл, защото са играли в различни времена.В сегашния състав има както млади лъвове, така и опитни бойци ,а според мен това е комбинацията един отбор да успее.А Кантона .. него не мога да го сравня с никой,но виждам лека прилика в агресията между него и Руни :)

Руни ли ти е любимия играч от сегашния отбор?
Не,нямам любим играч.Аз харесвам отбора като цяло,а не отделни фигури.

Има ли футболист който би искал да видиш с екипа на Юнайтед в бъдеще?
Може би Дани Алвеш от Севиля,смятам че ще ни е от голяма полза.

Ти обичаш да играеш шах. Според теб какви ходове трябва да предприеме Юнайтед ,за успешно завършване на сезона и кой съперник на Юнайтед с каква шахматна фигура би оприличил?
Според мен една Сицилианска Защита ще ни свърши добра работа,което ще рече - Стабилна защита с плавно и стабилно нахлуване към слабите полета и изненадваща офанзива която води до очаквания успех.Бих оприличил Арсенал с топ-а , Ливърпул с Офицера ,Челси с Коня-щото са тъпи кобили и Ман.Сити с пешките защото вървят напред и винаги можеш да ги "нае*еш" от всички посоки :)

Какво ти донесе привързаността ти към Юнайтед в живота като емоции и запознанства?
В живота като емоции Юнайтед ми е носил много прекрасни мигове,аз изживявам всичко свързано с отбора.Запознанстава ми с феновете на Юнайтед са едни от най-хубавите,защото само с човек който обича нещо толкова истински колкото и ти,можеш да си прекараш незабравимо.

Според теб когато един ден Сър Алекс Фергюсън напусне кой трябва да бъде негов заместник и ще продължи ли отбора да бъде толкова силен и след неговото напускане?
Според мен Кейрош ще го замени като за начало.В последствие ще се търси треньор от световна класа, но немога да кажа кой трябва да бъде.А до колко напускането му ще се отрази на отбора е въпрос на време за да разберем,сега можем само да гадаем напразно.Искрено се надявам да не повлияе съществено на момчета.

Има ли някакъв призив който искаш да отправиш към феновете на Манчестър Юнайтед в България?
Всички да се обединят в общата кауза за която се борим от няколко години и да се спрат опитите за разделение София срещу провинцията.


01.03.2008 Редактирано на от R3D_aNd_M37h

Сподели това мнение


Връзка към мнението
Сподели в други сайтове
Гост
Темата е заключена
Sign in to follow this  

×