Jump to content
Sign in to follow this  
Чаво

Blitz #3 - Габриела Валентинова - Man_utd_girl

Оцени тази тема

Препоръчани публикации

Blitz #3 - Man_Utd_Girl

Публикувано изображение

Като PR на клуба, как оценяваш връзката на нашия фен-клуб с медиите и работата си досега?
Фен-клубът поддържа по-близки отношения с някои медии, които ни съдействат за развитието на различните идеи. Сигурна съм че ще се развиваме още в това отношение, едва от Септември месец започнах да се занимавам с това и нещата стават все по-сериозни с напредването на времето.

В тази връзка е добре да се уточни кои са тези медии .В електронното издание www.topsport.bg ,както и в самия вестник се появи материал за нашия клуб.Това е едно добро начало ,но с кои други медии ние имаме контакт?
Два пъти в "Спортен Свят" анонсираха две новини, свързани с фен-клуба. "Трафик" е национално списание, което има интерес към нас. Доколкото знам, Владо - председателят на фен-клуба има контакти с екипа на Диема. Гостувал е няколко пъти.

Ти си сред най-редовните посетители на форума на сайта www.manutd.bg, а също така и сред първите членове на фенклуба. Какво ти е мнението за форума ,както и за самия фен-клуб ,какво трябва да се подобри?Имаш ли някакви идеи за това?
Идеите идват в процеса на развитие. Макар че вече 3 години, фенове на Юнайтед се събираме да гледаме мачове заедно, необходимо е още време, за да имаме по - стабилна ситуация около самия фен - клуб. Защото това са много административни отговорности, взимане на важни решения, както и търпение. Нещата се случват бавно и не трябва да изискваме всичко да се случва на всяка цена, в този момент. Форумът е полезно място за обмен на информация, предложения, контакти. Чрез него, фенове от различни градове поддържаме връзка, коментираме както нашия любим отбор, така и развитието на фен-клуба. Определено бих препоръчала на всички фенове да посещават форума, когато имат време. Какво трябва да се подобри около фен-клуба ... не мога да кажа еднолично. Всички членове на фен-клуба работим в екип по подобряването. В крайна сметка - това е целта на всички ни и всеки изказва своята гледна точка, или прави, каквото смята за добре, за да се развива фен - клубът в положителна насока.

Като човек естет, който винаги е в течение на модните тенденции, какво ти е мнението за външния вид на играчите на тима? Кой ти харесва и кой те дразни и можеш ли да направиш преценка от външния вид на даден играч и от държанието му на терена и извън него, дали той е наистина професионалист или повече го влекат нещата извън футбола?
Ха-ха. Не ме интересува кой от какво се влече извън терена, нито как изглежда. Играта на футболистите няма нищо общо с външния им вид. Няма да си избирам съпруг, от значение за мен е кой се представя добре, когато е облякъл фланелката на "червените дяволи".

Знаеш че в сайтове като Youtube и подобни на него потребителите често озвучават клиповете които са качили с музика която те преценяват че подхожда най-добре на дадено нещо.Според теб какъв музикален стил може да отрази най-точно стила на Юнайтед? Твърдостта на рока ,динамиката на електронната музика или може би нещо друго?
Много интересен въпрос. Тъй като музиката е нещо много лично, интимно дори, всеки човек може да усети една и съща песен, един и същ звук, по различен начин. Не мога да кажа какъв стил характеризира отбора по принцип. За мен лично, би било нещо силно, дълбоко, което вдъхновява, което те кара да чувстваш още по - пламенно. И най - вече нещо позитивно. Когато го слушаш, да знаеш, че духът ти няма да се сломи, каквото и да се случи, а напротив - само ще се извиси. Защото, както си знаем, независимо от резултатите, винаги оставаме верни на обичта си към тима, даже след някои загуби, го обикваме още повече.

Кажи ми до каква степен се покачава адреналина ти по време на мач на Юнайтед и с каква друга позитивна емоция е съизмеримо това?
Е, вероятно, както на всеки друг почитател на който и да е отбор. Отговорът е кратък и ясен - "много". Наистина много. И това е страхотно, всъщност. Преживяла съм както едни от най-щастливите си моменти в живота, така и съм страдала след загуби. Но аз съм на принципа, че трябва да се усещат силно всички емоции - и положителните, и отрицателните. Еднакво силно. Така че- заслужава си покачването на адреналина. Относно това, с коя друга емоция е съизмеримо... предполагам, че с нещо, което е достатъчно могъщо, за да те прави и безумно щастлив, и безумно нещастен. Нещата, които те карат да се чувстваш така са най - ценни за мен. Затова и обичам да гледам мачове. Дори когато страдам, пак се радвам. Смятам, че човек има нужда от силни емоции, може би и затова спортът като цяло се радва на толкова любители.

Кога всъщност се запали по Юнайтед и каква беше причината за това?
Даже не мога да кажа конкретна година. Случи се някак постепенно. Като че ли 2000-2001 започнах да се интересувам повече от отбора, но май само следях спортните новини и предавания, отколкото да гледам мачове. Знам със сигурност, че 2002 година вече бях луда. :) Аз футбол гледам доста преди това. Главно световните и европейските. Подкрепям Англия откакто се помня. И така, когато чувах, че Ман Юнайтед е победил, се радвах. И започнах да гледам и самите мачове. Май така стана. Иначе в семейството ми никой не е следял чуждестранни първенства. Аз започнах и всеки си мислеше, че е временна мания, която ще отмине с времето. Но не. :) Причина да се запаля - няма. То май така стават хубавите неща - без причина, но пък после и да търсиш причина да се откажеш от тях, няма да намериш. Вярвам, че просто така е трябвало да стане и съм щастлива от този факт. Манчестър Юнайтед освен че ме дари с невероятни изживявания и безценни мигове на радост и тъга, ме срещна и с невероятни хора, както и промени ежедневието и целия ми живот като се замисля.

Имаш ли любим футболист от сегашния състав или от преди това?
От преди определено Кийн и Нистелрой. Кийн за мен е перфектният футболист. Аз поне харесвам такива играчи, като стил и поведение. Той е човек, който наистина само като го погледнеш, излъчва респект и сигурност. Сякаш би поверил на него абсолютно всичко, знаейки, че той ще се справи. Невероятно силен характер, невероятно добър играч. А Нистелрой е изключително резултатен нападател. Възхищавам му се. Толкова важни попадения е отбелязал... толкова много ми липсват и двамата. Естествено, за малко да пропусна Бекъм. Той пък е някак най-емблематичен. Привлякъл е страшно много фенове на отбора чрез своето участие в него. Аз вярвам в таланта му, макар някои да го отричат. Той е адски добър професионалист. Много класен. И тримата ги обожавам. В сегашния състав, Гигс, разбира се. Той е номер 1 за мен. Страхотен е. Няма какво да говоря по въпроса. Знаете. Същото и за Рууни.

Разкажи ни някоя интересна твоя случка свързана с Юнайтед.Нещо което се е запечатало в съзнанието ти?
Ммм...не мога точно да се сетя за нещо интересно в момента.

Добре. Нещо което би искала да споделиш за финал?
Да. Бих искала да поздравя всички, които идват често да гледаме мачовете заедно, както и честите посетители на форума. Радвам се, че нещата са се развили до някакво ниво и че продължават да се развиват. Благодарение на всички ни. Но най-важното е, че се забавляваме и заедно се наслаждаваме и изживяваме както сполучливите, така и не дотам сполучливите игри на любимия ни тим. Пожелавам на всички нас, да се радваме на няколко трофея тази година.

Благодаря ти много. За мен бе удоволствие.
И за мен също. :)


10.02.2008 Редактирано на от R3D_aNd_M37h

Сподели това мнение


Връзка към мнението
Сподели в други сайтове
Гост
Темата е заключена
Sign in to follow this  

×