Jump to content
Sign in to follow this  
sasho

<<< ПРАВИЛА НА ФОРУМА >>>

Оцени тази тема

Препоръчани публикации

С регистрацията си във форума на manutd-bulgaria, потребителят декларира че е съгласен със следните установени правила:

1. Да си избере ник, аватар и подпис, които да не целят обида/критика/подобие на друг участник или на фирма/форум/сайт/(друго), също така да не съдържат политически, расистки или порнографски детайли, сцени на насилие, както и образи на обществено познати личности.

2. Да не регистрира повече от един ник във форума на manutd-bulgaria. Последното ще се счита за опит за заблуждаване/измама на други потребители на форума.

3. Да уважава другите потребители на форума. Всякакви обидни думи и преки характеристики/заплахи ще се считат за грубо нарушение, като резултат постът ще бъде редактиран или отстранен от темата. Нецензурните думи ще бъдат замествани със символа "*". При неспазване на това правило, потребителят може да бъде наказан.

4. Да не създава теми с призиви против действащото в страната законодателство, с расистки характер, с остър политически характер (призиви на действащи партии и групировки), с подбуди към престъпления, лично или обществено опасни действия, съдържащи реклама, порнография или сцени на насилие.

5. Често повтарящи се постове с еднакво съдържание, постове със съдържание далеч от темата или теми със съдържание далеч от раздела, в който са създадени, ще бъдат определяни като "спам". Такива постове/теми ще бъдат отстранявани, а авторът им ще бъде предупреждаван официално. При доказано наличие на умишлени действия, никът на съответния участник ще бъде деактивиран.

6. Постовете трябва да са в съответният форум. Желателно е потребителите да прочетат описанието на форума преди да постват. Потребители които често постват в грешен форум, могат да получат предупреждение.

7. Забранява се отговор по даден топик, само с цитат на предишен пост. Също така си остава валидно правилото за повтарящи се или близки теми. Потърсете преди да поствате дадено нещо дали някой не го е постнал преди вас, или вече няма подобна такава тема.

8. Да се придържа възможно най-близо до поставените въпроси по време на дискусията в темите. При особено големи отклонения на мненията от първоначалния замисъл на темата, последната може да бъде разделена на две или повече части. Темата ще бъде затваряна след установено залагане на конфликт в нея и повишаване на напрежението. НЕ СЕ ДОПУСКАТ ЛИЧНИ ДИСКУСИИ И СПОРОВЕ ВЪВ ФОРУМА!

9. От 30.05.2006 влезе в сила правилото за задължително писане на кирилица.
Всички постове и теми които не са на кирилица ще бъдат изтривани без предупреждение от модераторския екип!

10. От 19.01.2009г. влиза в сила ново правило: Имената на футболистите и отборите (без изключения!), следва да се изписват по правилния начин. Постове в които не се спазва това условие ще бъдат модерирани, а нарушителите ще получат предупреждение чрез ЛС (Лично Съобщение). При системни нарушения потребителят ще получи наказание.
Това правило (№10) не важи за офтопик раздела, но въпреки това - молим да не се прекалява!

11. Официално и категорично се забранява псуване, както и всякакви обиди и определения, уронващи престижа на действащи футболисти, треньори и официални лица на Манчестър Юнайтед! В зависимост от степента на нарушение на това правило, модераторите по свое усмотрение ще налагат наказания на провинилите се потребители.

12. Забранени са отварянето на теми свързани с българския футбол, както и намеци и закачки в постовете. Целта на екипа на manutd-bulgaria, е да се придържаме предимно към новини свързани с Манчестър Юнайтед, и теми засягащи отбора. Има десетки форуми в които свободно всеки може да изрази мнението си за българския футбол – този форум не е един сред тях.
Причините за тази забрана са, че в крайна сметка винаги се стига до противопоставяне на ”сини и червени”, и се получават спорове които изострят излишно напрежение сред потребителите.
Потребители които не спазват това правило, могат да получат предупреждение/наказание.

13. Във връзка с горното правило, се забранява ползването на аватари и символи в подписа целящи закачки на тема БГ Футбол, както и поставянето в подписите на gif файлове надхвърлящи 500KB. Забранява се поставянето на снимки в подписа които разширяват страницата или са прекалено големи – максимална височина на снимка в подписа - 300 пиксела. Аватарите и подписите на потребители неспазили горните условия ще бъдат премахвани без предупреждение.

14. Потребителите трябва да имат предвид, че има и такива с по-бавна Интернет връзка. Използването на таговете () трябва да бъде съобразено, за да не се затрудняват потребителите с по-бавна връзка. При постване на снимка с голям размер, да се ползва thumbnail view (умален вид) а не да се пуска в цял размер, защото това разпъва и натоварва страницата. Постове несъобразени с това условие ше бъдат премахвани.

15. При тенденциозно неспазване на правилата потребителят се заключва за неопределен период време. При повторно неспазване на правилата, потребителят получава забрана да пише във форума чрез Ban.
Ако смятате, че тези правила ограничават личната ви свобода има и други форуми където можете да доказвате превъзходството си.

16. Модераторите си запазват правото да променят или да махат постове по всяко време.
Кое е вулгарно, непристойно и т.н., е по тяхна преценка, а не по преценка на потребителите.


17. Контакти с модератори и администратори, както и коментари по минали действия на модератори или администратори, пoтребителите извършват изключително по e-mail или чрез Лично Съобщение (ЛС).


Администраторите си запазват правото да променят правилата на форума.

Юли 2009г.

Сподели това мнение


Връзка към мнението
Сподели в други сайтове
Гост
Темата е заключена
Sign in to follow this  

×