Jump to content
Sign in to follow this  
Pepinka

Райли в екстаз след дебюта

Препоръчани публикации

Джо Райли в екстаз след дебюта

 

Юношата на Манчестър Юнайтед Джо Райли разкри колко е горд след дебюта си за първия отбор, описвайки го като "сбъдната мечта".

Роденият в Блекпул младеж стана поредният играч от Академията, който получава шанс да дебютира за клуба в мача от петия кръг на ФА Къп срещу Шроусбъри Таун.

"Много съм щастлив, тъй като винаги съм мечтал за това", заяви Райли пред MUTV. "Да стоиш на тъчлинията с фланелката с номера и името ти е нещо, от което всяко едно момче от Академията ще бъде горд. Това се отнася и за мен - сбъдната мечта"

Райли остана неизползвана резерва при загубата от Мидтиланд в Дания миналата седмица, но беше готов да се отзове на мениджъра си за гостуването на Грийнхаус Медоу в понеделник вечер.

"Изминалата седмица беше невероятно преживяване за мен - неописуемо", добави младията защитник. "Уча се от всеки един от момчетата, които са просто невероятни."

"Майка ми и сестра ми винага са искали да дойдат на първия ми мач, но не пътуваха за Дания, тъй като е малко далече. Но дойдоха тази вечер (понеделник вечер). Наистина беше горд момент за мен и семейството ми."

Луис ван Гаал определено е бил впечатлен от професионализма на 19-годишния Райли, който се надява да бъде в сметките на мениджъра в следващите няколко седмици."

"Беше ми казано да играя играта си, защото заради това ме е взел в първи отбор", заяви защитникът. "Насладих се и, разбира се, искам да искам да играя повече, но трябва да продължам да се справя добре, да дават всичко от себе си, за да съм в сметките не мениджъра."

www.manutd-bulgaria.com

Сподели това мнение


Връзка към мнението
Сподели в други сайтове
Sign in to follow this  

×