Jump to content
Sign in to follow this  
Lanna

Предложения за Highlights клипове

Оцени тази тема

  

11 потребители са гласували

Нямате право да гласувате или да виждате резултатите от гласуването. Please sign in or register to vote in this poll.

Препоръчани публикации

От известно време с някои от хората от екипа обсъждаме възможността да се правят и качват highlights клипчета, но се интересуваме и от вашето мнение. Поради ред причини вариантът за YouTube канал към момента отпада - опитахме, но не се получи и предполагам и сами се досещате защо. Възможните варианти са два: видео с английски коментар, което бихме могли да качваме само във vbox7 или по-подробно видео без английски коментар, а с допълнително аудио, което, за да бъде с добро качество можем да качваме в Dailymotion. 

Това са двата примерни варианта, като ще има някои "козметични" промени, но в общи линии ще е това. Моля Ви да ги изгледате, ако идеята Ви допада и да дадете своя глас. Разбира се, имате и опцията изобщо да не се осъществи тази идея. В крайна сметка тези клипове ще се правят, за да се гледат от вас. Ако имате нещо да добавите по темата, моля направете го. Мисля, че една седмица ще е напълно достатъчна, за да решим. 

Благодаря Ви за отделеното време! 

 

http://vbox7.com/play:349a30adf1

 

http://www.dailymotion.com/video/x35f193_highlights-manchester-united-newcastle-2015-16_sport

Сподели това мнение


Връзка към мнението
Сподели в други сайтове
Според мен важното е да има клипове, независимо къде. Но съм живял в чужбина 4 год. И знам, че вбокс не го отваря извън България освен ако не си с прокси. Та май за dailymotion повече клоня. В крайна сметка - където е по-удобно за ъплоудъра/занимаващия се.

Сподели това мнение


Връзка към мнението
Сподели в други сайтове

  Аз съм в Германия и вбокса се отаря , но трябва да чакаш 1 час да ти зареди клипче без значение дали си с прокси или не , и аз клоня към dailymotion , ако ви е удобно разбира се .

Редактирано на от Hasheesh

Сподели това мнение


Връзка към мнението
Сподели в други сайтове

Май не се изразих съвсем правилно, извинявам се. Въпросът е, че само във vbox не ми свалиха клипчето от MOTD :mood (17): , което на този етап ми е единственият вариант за видео с английски коментар. При другия вариант си добавям някакво аудио, защото си режа избраните моменти. Ако трабва да се съобразявам със запазването на коментара, но пък да режа вмъкнатите кадри с "прехвърчащото по целия скрийн" лого на телевизията, от която е копирано, то едното ще е за сметка на другото на моменти, което като процес ме забавя и затруднява, все пак коментара на MOTD си е специално за конкретните кадри, т.е. не режеш на живо. 

Иначе точно заради живеещите извън БГ никак не ми се искаше да е vbox. Накрая освен и двата варианта, то т`ва с MOTD е най-лесното нещо на света. Повече чакам рендването и после качването, отколкото самото приготвяне на кадрите.  :blush:

Сподели това мнение


Връзка към мнението
Сподели в други сайтове

Най-мразя в едно клипче да им вкарана неква музика. Гледам такова насила най-вече в спортала някой як гол и тва е.

Никога не бих гледал иначе такова.

Оня ден гледах записа на цялото МОТД в тубата. Студиото вървеше на цял екран, но когато даваха репортажите картината се смаляваше до към 60% за да се избегне копирайт и имаше съобщение във фона защо се прави.

 

ВБОКС мразя. 90% от времето чакам по 5 мин за да ми тръгне някакво клипче. Така че от как се помня и никога няма да го ползвам.

 

Тва са моите 2 стинки. Сори за хейта.

 

Поздравления за труда иначе. Хубаво начало с песничката и въртящото лого на Форума. Страхотно е.

Сподели това мнение


Връзка към мнението
Сподели в други сайтове

Ами в крайна сметка по-добре във Вбокс отколкото без нищо.

Сподели това мнение


Връзка към мнението
Сподели в други сайтове

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Вход

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×