Jump to content
Sign in to follow this  
Pepinka

Резултати от проучването

Оцени тази тема

Препоръчани публикации

И мен ме подразни това :D , но не ни трябва за нищо конкретно, просто явно сайтът, в който е направено проучването го изисква (понеже е безплатен) ... може би, защита с/у ботове или нещо от сорта

Сподели това мнение


Връзка към мнението
Сподели в други сайтове

Резултати от проучването
 
Онлайн проучването, което проведохме миналата седмица приключи и е време да ви покажем резултатите.
 
Точно сто човека се включиха в проучването ни, което показа, че 95% от нашата аудория е от мъжки пол (нещо, в което не сме се съмнявали), а едва 5% жени следят нашия уебсайт.
 
Аудиторията на ManUtd-Bulgaria е млада в диапазона 25-34 години (48%), на 19-24 години са 29%, 16% от потребителите ни са на 18 или по-млади. Едва 7% са представителите на 35-44 години. Според проучването, нямаме потребители над 45 години.
 
28% от потребителите на ManUtd-Bulgaria посещават сайта ни всеки ден, 20% го посещават по няколко пъти на ден, а 23% ни четат 2-3 в седмицата.
poseshtavani.jpg
 
За 44% от вас сайтът отговаря много добре на търсенията Ви, за 38% сравнително добре, а за 1% от вас никак добре.
turseniq.jpg
 
49% от потребители твърдят, че много лесно намират информацията, която търсят в сайта ни, 2% трудно намират това, което търсят.
lesnainformaciq.jpg
 
Смятате ManUtd-Bulgaria за сравнително привлекателен сайт и се доверявате на информацията, която ви предоставяме.
(Кликнете на снимката за по-голям размер)combinevizualnodoverie.jpg
 
Регистрираните и нерегистрираните потребители са 50/50. Тези, които не са регистрирани посочват причина, че нямат много свободно време за форуми. Едва 7% от регистрираните взимат дейно участие в дискусиите, 24% пишат от време на време, а 25% само четат.
 
На въпросът ни: „Ако сайтът предлагаше някакви артикули, бихте ли си закупили?“ – 61% заявяват, че зависи от артикулите, а 35% категорично заявяват, че с удоволствие биха си взели. Едва 4% нямат желание.
 
64% от потребителите ни следят всичките ни акаунти в социалните мрежи, 25% от вас следят основно фейсбук акаунта ни MUBG.
 
В последният ни въпрос, който бе свързан за ваши допълните коментари, за да подобрим сайта си, имаше разнообразни мнения и не липсваха суперлативите за екипа ни, за което сме ви изключително благодарни.
 
Ето и няколко отговора на някои от вашите коментари…
 

„Имам една молба мисля, че би трябвало да се познавате с хората които отговарят за фб страницата на Официалния фен клуб на Юнайтед за България и имам една молба към тях да обявяват за всеки по голям град координаторът, който е за съответният град, да има някъде видно място това при вас.“

 

Познаваме се с хората, които поддържат фейсбук страницата на фенклуба. Въпросът е че от фенклуба трябваше да публикуват информация за всеки град на страницата си, но, по една или друга причина, не го правят.
 

„Информацията на някой места е стара(пр. Клуб>>Първи отбор)“

Това го имаме предвид и ще го оправим в най-скоро време. Засега ще изчакаме да приключи трансферния прозорец, за да видим дали ще трябва да добавяме/махаме играчи.
 

„Видео от пресконференции със субтитри за всички, видео от различни прояви коментари на гости в различни предавания.“

Видео от пресконференциите със субтитрие не е лоша идея, но засъжаление е неизпълнима, защото не държим правата за пресовете, а направата на субтитрие е трудоемка и изисква време.
 

„Повече аналитични материали“

Алитичните материали биха били чудесна добавка към сайта, но засега никой от екипа няма времето или желанието да пише статии. Ако някой от потребители иска да се включи с подобни аналитични материали, спокойно може да ни изпрати свои материали на мейл адреса ни – bulgarianreds[at].abv.bg
 

„Да върнете статиите ЗА и ПРОТИВ. Има доста интересни теми, които се дискутират всеки ден във форума, къде подплатени с аргументи, къде плоски и висящи догадки, но беше доста интересно за четене.“

Пробвахме да върнем тези статии миналия сезон, защото наистина има доста теми, които да се дискутират, но нямаше интерес към тях. Няма смисъл да насилваме нещата.
 
Благодарим на всички, които се включиха в проучването ни! Информацията ни беше изключително полезна.

Сподели това мнение


Връзка към мнението
Сподели в други сайтове

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Вход

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×