Jump to content
Sign in to follow this  
Wolfram

Макнеър Подписа Нов Договор

Препоръчани публикации

Защитникът Пади МакНеър каза, че „би играл навсякъде“ за Манчестър Юнайтед след като изпълни страхотно ролята си като десен бек срещу Кембридж Юнайтед.

 

Футболистите на Ван Гаал ще играят срещу Престън Норт Енд след като победиха Кембридж Юнайтед във вторник в четвъртия кръг на ФА Къп след като голове на Хуан Мата, Маркос Рохо и Джеймс Уилсън помогнаха на дяволите да вземат комфортна победа с 3-0.

МакНеър беше играл като десен бек срещу Йоувил Таун в предишния кръг и също в последната победа на отбора До-21г. срещу Ливърпул, като дори отбеляза гол. Продължавайки да доказва своята поливалентност, 19-годишният играч смята, че Червените Дяволи „могат да спечелят всяко състезание“ и насочи поглед към спечелването на ФА Къп този сезон.

След мача, Северно ирландецът сподели своите впечатления от предстоящото за Юнайтед в турнира, но също така той очаква „трудни мачове за отбора“ по пътя към купата.

„Смятам, че е изненадващо, че не сме печелили ФА Къп от 11 години“, каза Пади за MUTV. „Можем да спечелим всяко състезание, и съм сигурен, че момчетата ще искат да спечелят този турнир.“
„Когато играем на Олд Трафорд, има тенденция да владеем повече топката, докато при гостуванията противниците се държат много по-различно и е по-трудно. Всеки мач ще бъде труден след като вече сме на този етап от турнира.“
„Мисля, че през първото полувреме тази вечер можехме да владеем малко по-добре топката, но през второто подобрихме играта си и се чувствахме по-комфортно. Момчетата са щастливи и ние всички нямаме търпение до следващия кръг в състеазанието.“

МакНеър се представи впечатляващо във вторник при победата на Олд Трафорд и заяви, че след като Юнайтед изкара късмет в първата минута, когато Том Елиът от Кембридж уцели гредата, той е можел да вкара също, но волето му беше блокирано.

„Всичко може да се случи във ФА Къп, радвам се, че техният нападател удари греда толкова рано в мача. Ще играя навсякъде. Ако ме помолят да играя като нападател – ще играя, радвам се много на присъствието си в Първия състав.
„Мислех, че шутът ми влизаше, и в интерес на истината един от добрите ми приятели Камерън МакГийхън изчисти от гол-линията, затова няма да го оставя да забрави това! Говорихме си след мача и беше хубаво да играя срещу него“, шеговито завърши младокът.

www.manutd-bulgaria.com

Сподели това мнение


Връзка към мнението
Сподели в други сайтове

Пади подписа нов договор с клуба до юни 2017

 

10983426_10152765830332746_5887313030940

Сподели това мнение


Връзка към мнението
Сподели в други сайтове
Sign in to follow this  

×