Jump to content
Sign in to follow this  
Pepinka

14 години онлайн

Препоръчани публикации

Публикувано изображение

Вече 14 години ManUtd-Bulgaria.com е най-доброто място за всички фенове на Манчестър Юнайтед в България. Тук винаги ще получите най-актуалните новини около Червените Дяволи, а също така може да споделяте и мнението си относно най-великия клуб света в нашия форум.

Целта ни е нашите читатели и потребители да получават най-актуалната и най-точната информация за Манчестър Юнайтед. За тази цел разчитаме само и единствено на официалния сайт на клуба, като публикуваме само и единствено преводни новини и интервюта.

За 14 години се превърнахме в един от най-популярните фен сайтове/форуми на чуждестранни отбори в България. Във форума ни има регистрирани над 11 000 потребители, които всеки ден прекарват свободното си време, дискутирайки страстно случващото се около клуба.

През последните 14 години всички заедно преживяхме невероятни неща с Червените Дяволи, но също така станахме свидетели и на някои тъжни и не чак толкова приятни неща. За тези четиринадесет години Юнайтед спечели 5 титли на Англия (2007, 2008, 2009, 2011, 2013), две Купи на Англия (2004 и 2016  ), една Шампионска Лига (2008), 4 Купи на Лигата (2006, 2009, 2010 и 2017), една Световна клубна купа (2008) и една Лига Европа (2017).

По повод 55-годишнина от самолетната катастрофа в Мюнхен създадохме специален раздел в сайта посветен на трагедията. Разделът е онлайн паметник, с който искаме да почетем паметта на загиналите и да предостави информация на феновете на Юнайтед за едно събитие, които заема огромна част от историята на клуба.

Обръщаме внимание на Академията и Жените във фейсбук страницата MUBG Youth and Ladies , който вече три години следи развитието и изявите на младите надежди на Манчестър Юнайтед.

Благодарим Ви за прекрасната подкрепа през годините. Надяваме се, че и за напред ще прекарвате приятни мигове в нашите сайт и форум.

Харесайте ни във Facebook
Последвайте ни в Twitter

Сподели това мнение


Връзка към мнението
Сподели в други сайтове

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Вход

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×