Jump to content
SoLskJa3r

Играч на сезона 13/14

Играч на сезона 13/14  

35 потребители са гласували

Нямате право да гласувате или да виждате резултатите от гласуването. Please sign in or register to vote in this poll.

Препоръчани публикации

Иска ми се тоя сезон да не пропускаме традиционната анкета за играч на сезона, щото си е своеобразно обобщение на кампанията. Тая година нещата стоят малко по-различно и мотото е "избери най-малкото зло", което разбира се е в кръга на шегата. Верно сезона беше ужасяващ, но все някой от горепосочените момчета с нещо е заслужил вашия глас и ще е интересно кой е заслужил най-много. От анкетата липсват играчи като Нани, Линдегард, Фела и Флеч които почти не са играли и респективно трудно биха получили вот, освен ако не е за ебавката.

Поради спецификата на конкретния сезон добавих и анкета за издънка на сезона с хората, които по една или друга причина биха били "жертва" на вашия вот.

Ето примерен сайт, където може да видите статистиката на всички футболисти в турнирите:

И понеже като всяка друга анкета и тази трябва да има краен срок, нека това да е последната дата на месеца, когато вече почваме да се готвим за световно - 31 май 2014. Редактирано на от SoLskJa3r

Сподели това мнение


Връзка към мнението
Сподели в други сайтове
Де Хеа и Перси. И докато за първия не трябва да има и процент съмнение защо, то втория го избирам не толкова заради контузиите, колкото заради начина му на игра под ръководството на Мойс. Доста апатично и на моменти дразнещо. Дано сега при ЛВГ (ако е той) да се върне в познатата форма.

Сподели това мнение


Връзка към мнението
Сподели в други сайтове
Янузай и йанг. Първия е най-добрият млад талант, който сме имали от доста време, жалко че го незаслужено бе закотвен на пейката в края на сезона.Втория индивид изобщо не искам да го коментирам, че ще изям банана сигурно.

Сподели това мнение


Връзка към мнението
Сподели в други сайтове
Де Хеа и Карик. Десо напълно подкрепям мнението за Перси, но нека обоснова тва за Карик - Виждали сме го в съвсем друга светлина, от миналия сезон взе да играе на ниво Чемпиъншип. Спомням си как дори го обявявахме за бог тука преди 2-3 сезона, когато само той правеше нещо креативно напред, играеше титуляр всеки мач и т.н. Гласувах за издънка за Карик, понеже той буквално стигна от "осанна" до "разпни го" с безумно слабите си игри. Докато РВП игра наистина зле при Мойс, все пак имаше и доста контузии през сезона, докато Карик изкара пореден сезон здрав като титуляр в центъра, за да може да лъснат още повече проблемите ни там. Карик е абсолютния фаворит за издънка според мен. Колкото до тия провали Клевърли, Йънг и прочие, дори няма смисъл да се гласува за тях, то тва не е от тоя сезон, знаем си ги... Редактирано на от Wolfram

Сподели това мнение


Връзка към мнението
Сподели в други сайтове
Де Хеа и Карик Де Хеа е играчът, който единствен няма защо да се срамува от представянето си. При него и този сезон имаше прогрес в развитието и ще продължава да има във възходяща линия и за напред. Не заслужава такива "класици" пред него, често ми става жал за него :mood (17): Най-разочароващият този сезон е Карик. Йънг, Валенсия, Евра, тия си ги знам, че деградират още по Сърово време. Не могат да ме изненадат. Но очаквах Карик да е лидер, очаквах да покаже топки във важните моменти. Не го направи и загуби доверието ми. Перси има повече от прилична статистика, дори да не е играл на 100%. Фелаини за момента е разочарование, поради трансферната си сума, но при него има обстоятелствени фактори, които смекчават лошото му представяне. При Карик няма. Длъжен беше. Няма оправдание. Време му е..

Сподели това мнение


Връзка към мнението
Сподели в други сайтове

Де Хеа и Карик.

Десо напълно подкрепям мнението за Перси, но нека обоснова тва за Карик - Виждали сме го в съвсем друга светлина, от миналия сезон взе да играе на ниво Чемпиъншип. Спомням си как дори го обявявахме за бог тука преди 2-3 сезона, когато само той правеше нещо креативно напред, играеше титуляр всеки мач и т.н.

Гласувах за издънка за Карик, понеже той буквално стигна от "осанна" до "разпни го" с безумно слабите си игри. Докато РВП игра наистина зле при Мойс, все пак имаше и доста контузии през сезона, докато Карик изкара пореден сезон здрав като титуляр в центъра, за да може да лъснат още повече проблемите ни там. Карик е абсолютния фаворит за издънка според мен.

Колкото до тия провали Клевърли, Йънг и прочие, дори няма смисъл да се гласува за тях, то тва не е от тоя сезон, знаем си ги...


За Карик си много прав. Даже нз как съм го пропуснал, нещо бях насъбрал на Перси и затова гласувах за него. Иначе да, определено формата на Карик тръгна надолу с 300...колкото до Ашли и Клев: дори нз защо трябва да се гласува за тях. Последните 2 сезона формата им си е константна.

Сподели това мнение


Връзка към мнението
Сподели в други сайтове
ДДХ! А за разочарование - Данчо. Ако може бих гласувал за 60% от изброените, но на него съм му biggest fan просто :D

Сподели това мнение


Връзка към мнението
Сподели в други сайтове
Гласувах за Янузай, защото по едно време през сезона ни даде нещо, за което да се хванем. Определено единствения полузащитник, който носеше опастност пред противниковата врата, докато не взехме Мата. Дори и в последния мач след като влезе се видя, че е едно ниво над всички в полузащитата. За мен това момче е абсолютното бъдеще на Юнайтед и всеки път, когато го видя резерва, а ония убавци по крилата титуляри и ми става зле. За издънка на сезона гласувах за Клевърли, защото по-безолезен играч дори и в Левски няма. С него на терена играем с 10 човека, играта го подминава, до сега никога не съм виждал играч, който да има толкова малко влияние върху играта, той все едно не съществува до момента, в който обърка нещо, едва тогава го забелязваш, че е жив и на терена.

Сподели това мнение


Връзка към мнението
Сподели в други сайтове
Рууни и РВП.Уейн определено е играчът на сезона, 17 гола и 12 асистенции,в центъра на всичко интересно е именно той.За провал на сезона се колебаех между РВП и Фелаини, но в крайна сметка избрах холандеца.Просто след брилиянтния първи сезон, втория направо си ме разочарова... куп положения, които преди вкарваше със затворени очи, тоя сезон ги пропусна.Нямаше го тоя убийствен инстинк към гола, с тия 11 гола хич не ме радва... Определено се очакваше много повече от него, от къдравия също. Гледам има хора, които са гласували за Йънг... извинявайте, ама вие прочитате ли въпроса, или като видите Йънг направо си гласувате за него? Какви са ви били изискванията към него, че ви е разочаровал? Или към Том? А за де Хея ми е малко странно да гласувам, предвид допуснатите 41 гола в първенството.Да, това е благодарение на страхотната ни защита, обаче от нея страда и испанеца, така че няма как да е играч на сезона.Не ми се гледат статистики и в другите турнири колко гола е допуснал, ама минават 50 със сигурност.Казвал съм го и преди, че когато изградиме една стабилна защитна линия, тогава ще си проличат безспорните качества на де Хея.Просто с допускането на 2-3 всеки мач няма как да бъде оценен.

Сподели това мнение


Връзка към мнението
Сподели в други сайтове
Напротив точно сега си проличаха много добре качествата на Де Хеа. Ако не беше той на вратата, може би щяхме да сме с поне едно 30 гола отгоре във ВЛ и нз още колко в турнирите.

Сподели това мнение


Връзка към мнението
Сподели в други сайтове
Гласувах за ДДХ и Карик Янузайката и той заслужава (като светъл лъч от тунела), ама не колкото Де Хея, защото вратарчето си ни беше на ниво цял сезон.. Разочароващите са всички останали, не само Карик, ама "победителя" е само един :D Йънг изобщо не искам да го споменавам... Той по-надолу едва ли може да копае от това... Рууни - играч на сезона? - :mood (17):

Сподели това мнение


Връзка към мнението
Сподели в други сайтове
Тва "кво сте очаквали от него" не е никакъв довод. Сори, ама Йънг или Валенсия на мач имат по едно точно центриране, а има мачове, в които и толкова нямат, а са титуляри в Манчестър Юнайтед и взимат милиони, опитни играчи са, така, че не може от тях да не се очаква абсолютно нищо. В крайна сметка тая година аз очаквах Роналдо да вкара 60 гола, ама той за сега само 50 е вкарал, така, че за мен е абсолютно разочарование.

Сподели това мнение


Връзка към мнението
Сподели в други сайтове
Еми според мен ако предишния сезон Йэнг беше вкарал 15 гола и беше направил 20 асиста, тоя сезон щеше да е пълен провал.А РВП, който миналия сезон има 30 гола и 15 асиста, тоя сезон е играч окей? Очаквах много повече от него, като голмайстор на отбора... лично аз съм по-разочарован от него, отколкото от Йънг,Валенсия и т.н.

Сподели това мнение


Връзка към мнението
Сподели в други сайтове
Перси направил "слаб" сезон, поради стандартите, които самият той постави в първия си сезон. И ако наистина не му се е играело за Мойс, то показателите му мачове/голове не са толкова лоши, като трябва да се вземе под внимание и контузиите, които го налегнаха. Да, по-слаб втори сезон, но чак да е разочарованието на сезона и то с оглед на масовата конкуренция, не бих се съгласил.. Йънг никога не е вдигал летвата високо, за да бъде разочарован някого от него. Човекът си играе прилично спрямо възможностите си. И не само той.

Сподели това мнение


Връзка към мнението
Сподели в други сайтове
Де Хеа и Карик.
За играч на сезона се колебах м/у Де Хеа и Рууни, но в крайна сметка се спрях на испанеца - много добър сезон, голямо израстване показва още от миналия сезон, а този е дори още по-добър, дано продължава да се подобрява и да го гледаме дълго с екипа на Юнайтед. Рууни безспорно втория най-добър и най-полезен играч през сезона, 20 гола и 15 асиситенции (може и да са повече само във ВЛ са 12), определено без него в момента не знам къде щяхме да сме..

Йънг никога не е вдигал летвата високо, за да бъде разочарован някого от него. Човекът си играе прилично спрямо възможностите си. И не само той.


Точно поради тази причина не гласувах за Йънг или Клевърли, просто защото тях си ги знаем и още при Фърги бяха същите комици. Винаги са били разочарование, още от самото начало.

В крайна сметка гласувах за Карик. Абсолютно неузнаваем е тоя сезон. Редактирано на от adr

Сподели това мнение


Връзка към мнението
Сподели в други сайтове
Де Хеа и Карик. Първата част от анкетата спокойно можеше да е съставена само от испанеца. Всичко останало е за електрическия стол. Карик е като призрак тази кампания. Адски бездарен, а се славеше до скоро като един от най-консистентните ни играчи. За Перси не съм съгласен, че е разочарование - предвид езика на тялото му под ръководството на Футбол Джиниъс 17 гола е не лоша статистика. Редактирано на от Alan_Smith

Сподели това мнение


Връзка към мнението
Сподели в други сайтове
Де Хея,Йънг и какво значи,че като не бил вдигнал нивото Йънг не бил разочарование,самият факт,че този човечец продължава да е в отбора и дори да се залага нон стоп на него си е едно огромно разочарование.Искренно съчувствам на феновете на отбора в който ще отиде тази пародия на футболист.

Сподели това мнение


Връзка към мнението
Сподели в други сайтове
Играч на сезона- Де Хеа. Рууни също беше класа тоя сезон, но Де Хеа беше по-постоянен. Ако не беше той, щеше може би да сме дори и зад Саутхямптън в класирането, а в ШЛ щяхме да отпаднем още срещу гърците- там ни извади с 3-4 невероятни спасявание на Олд Трафорд. Колкото до разочарование- определено Йънг. Тоя човек взима над 100 хиляди паунда на седмица, а не може да направи един пробив или едно нормално центриране. Пълна трагедия. Първия човек, когото не искам да виждам след лятото в отбора.

Сподели това мнение


Връзка към мнението
Сподели в други сайтове
Как така всеки казва Йънг, а гласува за Клевърли :D :D :D

Сподели това мнение


Връзка към мнението
Сподели в други сайтове
Играч на сезона: Давид де Хеа Без никакво съмнение Давид! Единственият в отбора, за който мога да кажа, че с нищо, нито един път през този тежък сезон не ме е разочаровал на или извън терена /да, някой разочароваха и с отношението си като цяло, а в трудните моменти най-ясно се забелязва на кой колко може да се разчита/. Изключително постоянство, показа характер, показа защо на тези години засллужава да бъде натоварен с отговорността да бъде първи избор в топ отбор! Просто нямам думи да опиша колко се радвам и колко съм благодарна, че този човек е при нас! Не успях да изчета всички мнения в темата, но забелязах, че се постава под въпрос представянето му или по-точно не е достойно за играч на сезона ... да не се изразявам крайно, но мисля, че споделящите това мнение си нямат и бегла представа колко по-лош можеше да бъде за нас този сезон, ако Давид не беше на мястото си. Най-малкото нямаше да сме в топ 10 най-вероятно. А къде ли щяхме да сме, ако и хората пред него, поне четворката беше също толкова адекватна и постоянна през сезона?! Да, има и други положили старание, показала дух на моменти, но нито един не може да се похвали с постоянството и желанието, което демонстрира на Давид във всеки един мач! Разочарование на сезона: Том Клевърли Всъщност конкретните разочарования са няколко, но при липсата на възможност да се посоче повече от един вариант - остана Том. Не защото сред изброените няма и такива, които също толкова да са блеснали с представянето си този сезон, напротив - нито Йънг, нито Фелайни, а дори и Карик претърпя голям спад този сезон ... но очакванията ми към Йънг не са били големи, за Фелайни също /пъри сезон, приемливо е да не тръгнат нещата веднага, а и изобщо този сезон е голямо разочарование за нас като цяло, т.е. не беше най-лесното начало за новодошлите, но пък ето че Мата все пак успя да направи един никак не лош сезон или по-точно полусезон/. От Том обаче винаги съм очаквала много повече от показаното този сезон, виждала съм какво представлява когато е във форма, а сега е бледо копие на самия себе си. Сблъсъкът очаквания - представяне беше голям за мен явно беше най-голям по отношение на Клевърли. Само да добавя, че аз съм разочарована от моментната му форма, а не от него като цяло, защото знам и вярвам, че може много повече и това ще се види отново. Всеки има трудни и слаби сезони и според мен нападките към него в един момент бяха твърде остри и съм сигурна, че ако сезонът за нас беше по-добър това нямаше да е така, но за съжаление той явно го отнесе най-много и то по един изключително грозен начин. Иначе като лично разочарование бих добавила Фърдинанд. Отношението, което демонстрираше извън терена като цяло, а и особено на фона на представянето му в не малко от мачовете беше тотално разочарование и липса на професионализъм и зрялост. Не знам как ще се развият нещата за него в клуба, но силно се надявам да се е осъзнал, защото това не е поведение достойно за ветеран, за лидер, от който се очаква да бъде опорен стълб в този период и който преди всичко трябва да бъде пример за останалите. Изключително разочарование за мен!

Сподели това мнение


Връзка към мнението
Сподели в други сайтове

Иначе като лично разочарование бих добавила Фърдинанд. Отношението, което демонстрираше извън терена като цяло, а и особено на фона на представянето му в не малко от мачовете беше тотално разочарование и липса на професионализъм и зрялост. Не знам как ще се развият нещата за него в клуба, но силно се надявам да се е осъзнал, защото това не е поведение достойно за ветеран, за лидер, от който се очаква да бъде опорен стълб в този период и който преди всичко трябва да бъде пример за останалите. Изключително разочарование за мен!


Какво толкова е казал Фърдинанд? Тъй като не му следя туитъри и инстаграми и не знам какви други ла*на, не съм запознат за какво точно говорите бая хора. Ако може някой с кратко обяснение ще съм му благодарен :)

Сподели това мнение


Връзка към мнението
Сподели в други сайтове
Клевърли има 3-4 мача на ниво точно в първия си сезон преди да се контузи, къде тия великолепни качества дето сте ги видели от него и за какви високи очаквания изобщо говорим? Миналия сезон беше същия, точно и поради тая причина САФ го закотви на пейката към февруари-март, абсолютно същото "брилянтно" ниво показваше. Пък да се хванеш за игрите му под наем в некви отбори от Лига 1 или мачовете му за u21 отбор преди 5-6 години е смехотворно. Никакво израстване няма в това момче, а скоро ще стане на 25. Редактирано на от adr

Сподели това мнение


Връзка към мнението
Сподели в други сайтове
Lanna, welcome back, само ,че и аз не разбрах частта за Рио и то точно от теб ? :mood (17): :blink:

Сподели това мнение


Връзка към мнението
Сподели в други сайтове
Гост
Темата е заключена

×