Юнайтед срещу Сити и Борусия Дортмунд в Китай

unitedtour2016Манчестър Юнайтед се завръща в Китай за Тур 2016, където ще играе срещу Манчестър Сити и Борусия Дортмунд.

Червените Дяволи ще се изправят срещу отбора от Бундеслигата на 22 юли (петък) на Шанхай Стейдиъм, преди да играе срещу местния си съперник Манчестър Сити на националния стадион в Пекин на 25 юли (понеделник). И двата мача са част от Интернешанъл Чампиънс Къп (ИЧК).

Миналата година ИЧК в Китай беше спечелен от Реал Мадрид.

Юнайтед ще пътува до Далечния Изток за осемдневен престой, който ще бъде част от предсезонната подготовката на клуба. Червените Дяволи посещават този регион от 1975 г. като до този момент имат девет визити, записвайки 12 двубоя срещу местни отбори. Последният мач беше срещу Китчи през юли 2013.

Изпълнителният вицепрезидент Ед Уудуърд заяви: „Манчестър Юнайтед има силна връзка с Китай и сме много горди от това и от връзката ни с феновете в тази страна.“

„Над 500,000 фенове са присъствали на нашите мачове в Китай през годините, като клуба се е насладил на прекрасна подкрепа, така че очакваме с нетърпение нашата визита това лято.“

www.manutd-bulgaria.com

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
Юнайтед срещу Сити и Борусия Дортмунд в Китай, 5.0 out of 5 based on 2 ratings