Юнайтед решени да продължат серията

smalling-in-training

Третият и четвъртият в класирането се срещат на Олд Трафорд тази неделя. Манчестър Юнайтед приема Саутхемптън и е готов да продължи впечатляващата си серия без загуба, започнала на 8 ноември и достигнала вече 11 срещи – 10 от които във Висшата лига.

Януари традиционно е месец, в който Юнайтед дава сериозна заявка за челните места. В последните си две шампионски кампании, Юнайтед започна годината с шест победи и едно равенство(сезон 2010-2011) и четири победи и две равенства(сезон 2012-2013).

Въпреки че Челси и Манчестър Сити привидно имат по-добри шансове за титлата на този етап, момчетата на Луис ван Гаал все още са на удобна позиция, непосредствено след първите два тима и здраво са сграбчили мястото, даващо право на участие в Шампионска лига. Играчите са решени да продължат позитивните резултати.

Крис Смолинг заяви: „Посрещнахме новата година в добра серия, но ние имаме за цел да работим още по-здраво, за да се изкачваме в класирането и да трупаме колкото може повече точки. Трябва да даваме най-доброто от себе както на терена, така и по отношение на възстановяването и допълнителната работа.“

Решителността, отборният дух и мъжеството пред гола са само някои от качествата, които Юнайтед показа, достигайки до третото място, и те ще бъдат нужни до месец май, за да бъдат конкурентни и на двата фронта – Висшата лига и ФА Къп.

„Най-важното е да се придържаме към принципите, които мениджърът е поставил. Победният ни ход доказва, че имаме постоянство“, добави Смолинг.

„Ние наистина показахме отборен дух в мачовете, в които отсъпвахме в резултата. Това означава, че напредваме добре. Щастливи сме и работим един за друг.“

„Ако бъдем постоянни и работим здраво на тренировките, нещата ще се получават и ще дебнем за по-високо място в първенството.“

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.6/5 (5 votes cast)
Юнайтед решени да продължат серията, 4.6 out of 5 based on 5 ratings