Ще се изчака с Рууни

rooneytrainingДейвид Мойс заяви, че ще се изчака до последния момент, за да реши дали да разчита на Уейн Рууни в двубоя с Тотнъм на Нова година.

Рууни пропусна победата с 1-0 над Норич, заради травма в слабините, която ще бъде следена до последния момент преди срещата с Шпорите, която започва в 19:30ч. Участието на Робин ван Перси в мача също е малко вероятно, заради контузия в бедрото, която той получи при победата на Шахтьор Донецк в Шампионска Лига на 10 декември.

„Ще трябва да изчакаме и да видим“, заяви Мойс относно състоянието на Уейн Рууни по време на пресконференцията си във вторник. „Не тренира днес, така че ще видим как ще се чувства утре.“

„Ван Перси все още не е напълно възстановен, но не е много далеч.“

Първият съперник на Юнайтед за 2014 г. е с нов мениджър, след като Тим Шерууд замени за постоянно Андре Вияш-Боаш. В началото на декември Червените Дяволи завършиха наравно 2-2 с Тотнъм, тогава все още под ръководството на португалеца, който след загубата с 5-0 от Ливърпул две седмици по-късно беше уволнен. Мойс, обаче, е притеснен за срещата с Шпорите, независимо от смяната на ръководството.

„Тотнъм винаги са труден съперник, независимо кой е мениджъра“, добави той. „Те са доста добър клуба, инвестираха в състава си и винаги предоставят на мениджъра си средства за нужните играчи. Тотнъм винаги е бил в битката за влизане в Шампионската Лига.“

www.manutd-bulgaria.com

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.0/5 (1 vote cast)
Ще се изчака с Рууни, 3.0 out of 5 based on 1 rating

Коментирай