Шоу с двойна фактура

shawinjury

Люк Шоу получи двойна фрактура на крака си при загубата на Юнайтед от ПСВ Айндховен в мача от Група B на Шампиоската Лига.

Английският национал нахлу в половината на ПСВ, елиминирайки няколко защитници на холандците, преди Ектор Морено да влезе грубо в краката му.

За съжаление, това беше и последното действие на Шоу в мача и той бе изнесен на носилка под топлите, отдаващи респект, аплодисмент от феновете на Филипс Щадион.

Сериозността на контузията беше потвърдена след края на двубоя и е удар за Шоу, който започна сезон 2015/16 изключително добре.

На личния си Туитър снощи, Шоу написа: „Благодаря на всичко за съобщенията ви. Думите не могат да опишат колко съм разочарован. Възстановяването ми започва сега, ще се завърна по-силен.“

На пресконференцията си след двубоя, Луис ван Гаал заяви: „Не съм доктор, така че не мога да кажа, но когато имаш двойна фрактура, биваш извън игра около  четири-шест месеца. Но не можеш да говориш предварително. Той няма да играе повече в групата фаза. Но се надявам да играе отново през този сезон.“

www.manutd-bulgaria.com

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
Шоу с двойна фактура, 5.0 out of 5 based on 2 ratings