Шерингам: Уилсън ще блести за Юнайтед

wilsonscorescambr

Спечелилият Требъл с Манчестър Юнайтед Теди Шерингам обсипа с похвали младия Джеймс Уилсън и заяви, че талантът разполага с всички необходими качества да бележи по 20 гола на сезон за тима.

Уилсън дебютира за първия тим в края на сезон 2013/14, когато Райън Гигс беше временен наставник и оттогава се превърна в играч, на който Луис ван Гаал разчита.

Оставайки на резервната скамейка при успеха с 3-0 над Тотнъм в неделя, 19-годишният стрелец получи игрово време в срещата на резервите срещу Евертън на следващия ден, завършила с победа 2-1 като той отбеляза попадението, с което резултатът бе открит.

Шерингам понастоящем е треньор в Уест Хям и следи с интерес нападателите във Висшата Лига. За последното издание на United Review, той обясни защо младият Уилсън е хванал окото му.

„Наистина харесвам Джеймс Уилсън“, заяви Теди. „Жалко е за него, че Радамел Фалкао и Робин ван Перси са преди него в избора за атаката на тима. Луис ван Гаал наскоро каза, че не разполага с нападател, който да бележи по 20 гола на сезон, но мисля, че ако пуснеш Уилсън да партнира на Рууни в нападение, то ще имаш двама нападатели, които да достигнат този показател.“

„Той е много директен, вкарва голове, има добра скорост, а това, че левият му крак е по-силният му, е бонус – тези футболисти винаги успяват да хванат защитниците неподготвени и винаги изглежда по-специално, когато изстрел нанесен с левия крак влети в мрежата. Харесвам отношението му. Той изглежда добър играч, с добро бъдеще пред себе си и е някой, който всеки трябва да следи зорко.“

 

www.manutd-bulgaria.com

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
Шерингам: Уилсън ще блести за Юнайтед, 5.0 out of 5 based on 3 ratings