Фъргюсън ще се подложи на операция на бедрото

158391530_crop_exactСър Алекс Фъргюсън може да пропусне началото на следващия сезон, защото през лятото ще влезе в болница за операция на бедрото.

Мениджърът на Манчестър Юнайтед е записан за операцията след клубното турне в края на юли, което включва посещения на Тайланд, Австралия, Япония и Хонг Конг.

Сезонът за Юнайтед започва с мач за Комюнити Шийлд на Уембли на 11-ти август срещу Манчестър Сити или Уигън, а Висшата Лига започва седмица по-късно.

Продължителността на отсъствието на Фъргюсън е неизвестна, но ако трябва да бъде готов за началото на сезона, той трябва да се възстанови много бързо.

Шотландецът често казва, че зависи главно от здравето му колко време ще остане на Олд Трафорд. Миналото лято той се разболя в Шотландия, но кървенето от носа му беше отдадено на многото къси полети, които беше извършил.

Тогава той пропусна приятелските мачове на Юнайтед в Норвегия и Германия, както и посещението в Катар през зимната пауза.

Но това не притъпи глада му за успехи и той изведе Юнайтед до 13-та титла във Висшата Лига. Изглеждаше в чудесно здраве в петък, докато пръскаше репортерите с шампанско на пресконференцията си в Карингтън.

www.manutd-bulgaria.com

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Фъргюсън ще се подложи на операция на бедрото, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Коментирай