Флетчър е притеснен, че Рууни ще напусне

Darren FletcherПолузащитникът на Манчестър Юнайтед Дарън Флетчър се надява, че Уейн Рууни ще остане на Олд Трафорд – но признава притесненията си, че нападателят ще напусне.

29-годишният играч беше принуден да прекъсне за дълго с футбола заради улцерозен колит. Той игра заедно с Рууни през последните девет сезона и смята съотборника си за ‘фантастичен играч’.

Флетчър не е разговарял с Рууни за бъдещето му, но признава, че не иска той да напуска шампионите на Англия.

„Притеснявам се, че ще напусне, защото той е фантастичен играч. Но решението е на Уейн и на клуба,“ каза Флетчър за Sky Sports News.

„Надявам се да остане, защото той беше важна част от успехите на Манчестър Юнайтед.

„Той постигна много през последните 9/10 години. Бяхме заедно в отбора и се надявам той да остане и да постигне още с Манчестър Юнайтед.“

Флетчър разкри още, че иска трансферът на Сеск Фабрегас от Барселона да се осъществи. Той смята, че новият мениджър Дейвид Мойс ще постигне успехи, независимо от новите попълнения през това лято.

„Фабрегас е страхотен играч и ние винаги сме свързвани с такива,“ добави той. „Ще видим дали ще се случи или не. Юнайтед винаги привлича добри играчи, които да добавят към класата на фантастичния състав, който вече имаме.

„Дори без нови попълнения, имаме възможностите и състава, с които да постигнем успех през този сезон. Все пак говорим да шампиона на Англия и това не трябва да е толкова притеснително.“

www.manutd-bulgaria.com

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Флетчър е притеснен, че Рууни ще напусне, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Коментирай