Фалкао: Искам да зарадвам феновете

falcao-manchester-united_3198816

Радамел Фалкао даде своето първо интервю като играч на Манечестър Юнайтед за MUTV, след като беше обявено преминаването му при Червените Дяволи под наем за период от една година.

 

Добре дошъл в Манчестър Юнайтед, Радамел. Как се чувстваш?

– Благодаря Ви много. Много съм щастлив, че съм част от този голям клуб. Чаках този момент от доста време. Сега вече съм играч на Манчестър Юнайтед.

Сигурно си много развълнуван в този дълъг ден на пътуване и уреждане на трансфера?

– Да, беше дълъг и труден ден. Чакахме до последната минута, но аз не изгубих надежда. Сега искам да благодаря на Господ за това. Много съм щастлив!

Развълнуван ли си от възможността да работиш с Луис ван Гаал?

– Да, много съм развълнуван. Ван Гаал е много добър треньор с много опит. Искам да дам най-доброто на отбора, на мениджъра и на феновете.

Сега вече си част от Висшата Лига. Какво мислиш за английския футбол?

– За мен беше мечта да играя във Висшата Лига. Винаги съм искал да бъда тук, защото първенството е много добро, има много добри отбори и Манчестър Юнайтед е най-добрия отбор в Англия. За мен всичко е страхотно.

Има много испаноговорящи, които могат да ти помогнат да се установиш тук…

– Да, надявам се да ми помогнат. Трябва да подобря английския си. Мисля, че те ще ми помогнат с много неща и ще ме накарат да се чувствам комфортно тук.

Какво мислиш за състава на Манчестър Юнайтед?

– Разполагаме с много качествени играчи, на които се възхищавам. Искам да се запозная с тях. Сигурен съм, че този сезон ще е страхотен за отбора.

Имаш ли послание към феновете?

– Да, искам да им благодаря, защото прочетох много съобщения от тях. Надявам се да им донеса много щастие, голове и трофеи.

 

www.manutd-bulgaria.com

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
Фалкао: Искам да зарадвам феновете , 5.0 out of 5 based on 2 ratings

Коментирай