Том за турнето

clevtrainingМалко преди началото на Тур 2013, полузащитникът на Юнайтед Том Клевърли отговори на няколко бързи въпроса относно преживяванията му на предишни предсезонни пътувания с отбора…

Най-запомнящ се тур?
Може би първото ми турне в Америка през 2010г. Отбелязах гол срещу МЛС Ол-Старс и това беше страхотен момент за мен.

Любим град, който си посетил?
Чикаго.

Любим двубой от турнето?
Мачът срещу МЛС Ол-Старс.

Най-запомнящо се посрещане от феновете?
Имахме няколко открити тренировъчни сесии, където атмосферата беше като на мач! Феновете са невероятни. Може би най-доброто посрещане беше в Нигерия, когато имахме извънреден мача там.

Любима обиколка на забележителности?
Понякога получаваме почивка следобед, а когато бяхме в Ню Йорк имахме ден почивка, така че отидохме на пазар. В Чикаго излязохме на разходка – аз, Уелбек, Джон О’Шей и Уес Браун, който се качин на гърба на един с карета с които обиколихме Чикаго, което беше хубаво.

Най-трудното нещо, когато си на предсезонно турне с клуба?
Далеч си от вкъщи за доста време, въпреки че аз никога не съм страдал от носталгия по дома или нещо такова. Най-трудното вероятно са двойните тренировъчни сесии. Физически е изключително трудно.

С кого би избрал да бъдеш в една стая, ако имаше тази възможност?
Може би с Уелбз или Йънги. И двамата са страхотни момчета и имаме доста общи неща помежду си – имат добър вкус за музика и телевизионни предавания.

А с кого не би искал да бъдеш?
Той е фантастично момче, но, базирайки се само на вкуса му за музика, ще кажа Давид де Хеа. Не бих издържал да слушам дори десет минути от музиката, която пуска, какво да говорим за десет дни.

www.manutd-bulgaria.com

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
Том за турнето, 5.0 out of 5 based on 2 ratings

Коментирай