Сър Алекс: Няма да се отпускаме

siralextalkСър Алекс Фъргюсън твърди, че Юнайтед няма да подходи несериозно в борбата за титлата, въпреки разликата от 15 точки с Манчестър Сити в класирането.

Червените Дяволи са на път да отмъстят за миналогодишния обрат в последния ден, но предстоят още девет срещи от първенството. Сър Алекс смята, че представянето срещу Рединг в събота не е било на ниво, но подчертава, че ротациите в състава му ще се отплатят след прекъсването за мачовете на националните отбори.

„Не дават точки и медали за самодоволство,“ каза той пред MUTV. „Мисля, че играчите разбират важността на мачовете и подобряването на концентрацията ни помогна да запазим много чисти мрежи.

„Преди мача бяхме наясно, че днес важното е да победим. Не беше класно представяне, но позицията ни в момента не е плод на днешния мач, а на последните шест месеца. Отборът показа чудесна последователност и изигра страхотни мачове. Головата ни разлика спрямо Сити е голяма – 13 гола. Намираме се в добра позиция, но единственото, което трябва да правим, е да печелим следващия мач.“

Рио Фърдинанд ще се присъедини към английския национален отбор, след като асистира на Рууни за победния гол и мениджърът ще се надява всичките му национали да се завърнат здрави и във форма.

„Много от играчите ми ще играят по два мача с националните си отбори и това е проблем,“ добави Сър Алекс. „Когато се върнат, имаме мач по обяд срещу Съндърланд в събота (30-ти март) и след това мач по обяд срещу Челси в понеделник. Но имаме да използваме широк състав, което направихме и днес.“

www.manutd-bulgaria.com

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
Сър Алекс: Няма да се отпускаме, 5.0 out of 5 based on 3 ratings

Коментирай