Сър Алекс: Защо не мога да се пенсионирам

siralexСър Алекс Фъргюсън обясни, че възможността да води отбора си срещу Реал Мадрид на Олд Трафорд е една от причините, които му пречат да се пенсионира.

71-годишният мениджър очаква с нетърпение сблъсъка от Шампионската Лига и ще се опита да се възползва от възможността да изведе Юнайтед една стъпка по-близо до пети финал в надпреварата в годините му на управление.

В колонката си в United Review той споделя: „Заради това е всичко – пълният Олд Трафорд, включените прожектори, блясъкът на терена и два от най-големите клубове готови да водят битка.

„Хората ме питат защо не се пенсионирам след толкова много години в играта, но как може някой дори с малко страст към футбола доброволно да загърби възможността да бъде част от такова събитие?

„Искам да вярвам, че пионерите като Сър Мат Бъзби и Сантяго Бернабеу, президентът на Реал Мадрид, дал името на техния стадион, ще бъдат там горе, ще се усмихват и ще се забавляват като всички нас в навечерието на още една драматична вечер с най-доброто, което играта може да предложи.“

www.manutd-bulgaria.com

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Сър Алекс: Защо не мога да се пенсионирам, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Коментирай