Смолинг: Комюнити Шийлд ще вдъхнови младите

csmallingКрис Смолинг заяви, че победата за Комюнити Шийлд в неделя ще бъде голяма мотивация за по-младите играчи да постигнат още.

Уилфред Заха и Аднан Янузай бяха двама от играчите, които спечелиха първи трофей в кариерата си след победата на Юнайтед с 2-0 над Уигън на Уембли.

Заедно с Джеси Лингард те впечатлиха по време на предсезонната подготовка и двамата играха своята роля при победата. Смолинг сподели, че вдигането на трофей те прави още по-решителен да го правиш редовно.

„Спечелването на трофей ни сплотява и помага да продължим напред,“ каза защитникът за ManUtd.com.

„Празненствата в съблекалнята винаги са фантастични и те карат да искаш още и още. За новите момчета като Уилф и за по-младите играчи беше страхотно да изпитат това чувство – наистина осъзнаваш за какво се бориш на терена.

„Уилф, Аднан и Джеси се справиха чудесно. Мениджърът действа подобно на предишния, що се отнася до даването на шанс на млади играчи. Той им даде добра възможност на турнето и те показаха какво могат. Да заминеш с първия отбор за няколко седмици може да е малко плашещо, но те се вписаха добре и са чудесни момчета.

„Знаем, че имаме да се борим за още четири трофея, а в този клуб всички искат да печелят отличия,“ добави той. „Искаме в края на сезона да сме на позиция да се конкурираме за тези трофеи.“

www.manutd-bulgaria.com

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
Смолинг: Комюнити Шийлд ще вдъхнови младите, 5.0 out of 5 based on 2 ratings

Коментирай