Сбогом, Вида!

FBL-ENG-PR-SOUTHAMPTON-MAN UTDНеманя Видич се сбогува с Манчестър Юнайтед при равенството 1-1 със Саутхемптън, след осем години в клуба.

Въпреки че получи удар с лакът в лицето от Рики Ламбърт преди Светците да открият резултата на Сейнт Мери, Видич остана в игра и показа същата решителност и умение, които го съпътстваха по време на целия му престоя на Олд Трафорд, след като се присъедини към Юнайтед през 2006 от Спартак Москва.

Сърбинът с гордост носеше червената фланелката, беше храбър капитан и по време на осемгодишния си престой в Юнайтед спечели пет титли от Висшата Лига, Шампионската Лига през 2008 и три Купи на Лигата, а срещу Саутхемптън той записа своя мач №300 за клуба.

След двубоя на Сейнт Мери, голмайсторът за Юнайтед Хуан Мата заяви пред MUTV: „Бях късметлия да работя с него през последните пет месеца. Гордея се, че делях съблекалнята с него. Той беше наш капитан и му желая всичко най-хубаво за в бъдеще. Надявам се, че ще играе още много години.“

Дарън Флетчър заяви: „Статистика на Неманя и всичко, което той постигна тук, е изключително. Видяхте реакцията на феновете и съм сигурен, че ще бъде помнен винаги.“

Ние, феновете, благодарим на Неманя за изключителния му принос към успехите на Юнайтед и му желаем всичко най-добро. Сбогом, Капитане!

www.manutd-bulgaria.com

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (5 votes cast)
Сбогом, Вида!, 5.0 out of 5 based on 5 ratings

Коментирай