Рууни и Фелайни възстановени

moyespressredДейвид Мойс потвърди, че Уейн Рууни и Маруан Фелайни са възстановени и ще бъдат на разположение за гостуването на Евертън, но Робин ван Перси, Рафаел и Джони Евънс все още лекуват контузии.

В последния мач на Юнайтед – загубата от Байерн Мюнхен в Шампионската Лига – Уейн Рууни трябваше да играе на инжекции, заради травма в пръста на крака. По време на петъчната си пресконференция обаче Мойс потвърди, че нападателят и Маруан Фелайни, който пък пропусна гостуването в Германия, са тренирали цяла седмица. Мениджърът също така заяви, че Рафаел все още лекува контузията си, докато Джони Евънс прогресира.

„Рууни тренира много добре тази седмица и се намира в добра форма. Надяваме се, че ще бъде готов, въпреки че имаше леки болки в палеца на крака“, заяви Мойс.

„Фели не игра срещу Байерн, но вече е възстановен и очакваме да е готов за игра, след като тренира цяла седмица. Евънс прогресира във възстановяването си, но Рафа няма да бъде на разположение.“

Мойс потвърди, че Робин ван Перси продължава възстановяването си от контузия в Холандия.

„Робин е в Холандия и нещата при него вървят добре, но както казахме тогава ще има нужда от четири до шест седмици, за да е напълно готов. До седмица ще имаме повече информация. Медицинският ни екип ще замине за Холандия следващата седмица, за да види в какво състояние е.“

www.manutd-bulgaria.com

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Рууни и Фелайни възстановени, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Коментирай