Рохо и Шоу не са готови

CAjkcgYU0AA7L2u

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал потвърди, че защитниците Маркос Рохо и Люк шоу не са готови да започнат като титуляри двубоя на Анфийлд в неделя, но може да бъдат на резервната скамейка.

Двамата пропуснаха победата над Тотнъм с 3-0 миналия уикенд, но макар че подобриха физическото си състояние, Ван Гаал сподели, че едва ли ще предприеме риск с тях, пускайки ги сред стартовите 11.

„Не мисля, че са готови да играят, но може би, да бъдат сред резервите. Ще трябва да видя как са и да преценя“, добави той.

Холандецът разкри, че неговият сънародник Робин ван Перси продължава да се възстановява от травмата в глезена и е започнал леки тренировки, тичайки по малко. „Днес (петък), той беше за първи път на тренировъчното игрище, тичайки, така че може да се каже, че също прогресира.“

Преди гостуването на Анфийлд, Ван Гаал заяви, че е напълно наясно със значимостта на сблъсъка за всички фенове на Юнайтед и е твърдо решен да си тръгне с трите точки.

„Най-важният мач е следващият, особено в тази борба за челните места, но разбира се, знам, че те са наш конкурент освен всичко друго“, каза той. „Знам, че за нашите фенове, те са най-големият ни противник и това е много важно. Искам да спечеля срещу Ливърпул, отново. Вече ги победихме на два пъти (в предсезонната подготовка и през декември), но оттогава те нямат загуба, а мина доста време. Ще бъде много трудно.“

 

www.manutd-bulgaria.com

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (4 votes cast)
Рохо и Шоу не са готови, 5.0 out of 5 based on 4 ratings