Рио подписа нов договор

Britain Soccer Champions LeagueЗащитникът на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд подписа нов едногодишен договор с шампионите на Висшата Лига.

34-годишният играч спечели шестата си титла с Червените Дяволи през този сезон и след като се отказа от националния отбор на Англия минала седмица, беше награден с още един сезон на Олд Трафорд.

Бъдещето му изглеждаше неясно след отказването на Сър Алекс Фъргюсън и назначаването на Дейвид Мойс, но след като по време на празненствата Рио призна, че иска да играе още, Юнайтед побързаха да си осигурят подписа му.

 

Фърдинанд каза: „Радвам се, че подписах нов договор. Кой не би искал да играе в този фантастичен отбор пред 75 хиляди фена всяка седмица. Беше невероятно изживяване и съм щастлив, че ще продължи. Сега мога да се концентрирам напълно върху клубната си кариера, което даде резултат през последните няколко години.

„Това е страхотен отбор и сега с вълнение се насочваме към нова ера. Срещнах се с Дейвид и нямам търпение да започна да работя с него и да печеля още трофеи с този велик клуб.“

Мойс добави: „На всички е ясно, че Рио изигра един от най-силните си сезони за клуба и дори отвън се вижда какво влияние има той в съблекалнята, затова съм доволен, че подписахме новия договор и ще работим заедно.“

Защитникът премина на Олд Трафорд от Лийдс през 2002 г. за малко под 30 милиона паунда и има 432 мача за клуба.

www.manutd-bulgaria.com

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Рио подписа нов договор, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Коментирай