Рио и Карик приветстват Мойс

APTOPIX Britain Soccer Premier LeagueРио Фърдинанд и Майкъл Карик изразиха задоволство от назначаването на Дейвид Мойс на Олд Трафорд, изтъквайки успехите му в Евертън.

След като Сър Алекс потвърди оттеглянето си след 26 години на поста, клубът обяви, че Мойс ще го наследи.

По реакциите на играчите изглежда, че мениджърът на Евертън, който ще поеме поста на 1-ви юли, е идеалният човек за работата.

Фърдинанд, който игра под ръководството на Фъргюсън повече от десетилетие, каза: „Беше важно клубът да вземе бързо решение и да предотврати слуховете. Ръководството действа безпогрешно.

„Чудесно е, че ще имаме нов мениджър. В Юнайтед никога не сме имали проблеми с него и по думите на играчите му той е много честен човек. Свърши фантастична работа в предишния си клуб Евертън.

„Убеден съм, че той ще уважава традициите в клуба и ще се опита да ги продължи. Няма да дойде и да прави големи промени в характеристиките на клуба.“

Полузащитникът на Юнайтед и Англия Майкъл Карик също е впечатлен от работата на Мойс в Евертън и очаква с нетърпение началото на една нова ера.

„Той свърши страхотна работа в Евертън,“ каза Карик.

„Беше там дълго време и постигна успех, предвид ресурсите, които имаше. Това е голяма промяна, защото нашият клуб се управляваше от един човек толкова дълго.

„Нямам търпение да се срещна с Мойс и да започнем да тренираме през лятото.

„Доколкото знам той е честен с играчите си. Има високи стандарти и ще очаква същото и от нас.“

www.manutd-bulgaria.com

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.5/5 (2 votes cast)
Рио и Карик приветстват Мойс, 4.5 out of 5 based on 2 ratings

Коментирай