РВП отсече: Приключвам с футбола в Манчестър Юнайтед

209319-robin-van-persieНападателят на лидера в класирането на Висшата лига Манчестър Юнайтед Робин ван Перси заяви в интервю пред пресата в родната си Холандия, че възнамерява да приключи кариерата си в своя нов клуб, в който премина през миналото лято.

Ван Перси резализира 23 гола в 38 мача за отбора на сър Алекс Фъргюсън, но споделя, че не смята да спира дотук и иска да играе всички мачове до края на кариерата си на клубно ниво в тима от „Олд Трафорд“.

„В следващите години всичко за мен ще е Манчестър Юнайтед. Може би и по-дълго. Манчестър Юнайтед ще са моят последен клуб. Има няколко клуба в Европа, където по-възрастните играчи могат да се чувстват ценени и добре обгрижвани. Такова беше положението в Ювентус и Милан преди години, а сега Манчестър Юнайтед е такъв пример. Така че никой не знае колко дълго ще остана тук“, каза РВП пред „Voetbal International“.

„Всеки ден в Манчестър Юнайтед е ново предизвикателство. Развитието ми като футболист е процес, който никога не спира. Това ми дава допълнителен стимул, когато съм заобиколен от треньори и съотборници, всеки със своите нови идеи и създаващи нова обстановка“, допълни нападателят.

 

Sportal.bg

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (1 vote cast)
РВП отсече: Приключвам с футбола в Манчестър Юнайтед, 4.0 out of 5 based on 1 rating

Коментирай