Прогрес при контузените в Юнайтед

Van_Gaal_Press_Conference

Луис ван Гаал се надява, че ситуацията с контузиите в Манчестър Юнайтед ще започне да се подобрява като паузата за националните отбори ще позволи някои играчи да направят крачки напред към завръщането си.

Въпреки че Андер Ерера се присъедини към списъка с контузените след като получи фрактура на ребро срещу Уест Хям, мениджърът е на мнение, че нещата ще започнат да изглеждат по-добре, когато Юнайтед се изправи срещу Уест Бромич в понеделник 20 октомври.

„Беше много разочароващо да видя, че Андер получи травма тъкмо когато си мислех, че започва да се вижда светлина в края на тунела по отношение на контузиите“, сподели босът.

„Маруан Фелайни тренира отново на пълни обороти, докато Ашли Йънг, Майкъл Карик, Крис Смолинг и Фил Джоунс започнаха леки тренировки. Андерсон също прогресира, но също така съм много радостен да заявя, че предпазната скоба бе премахната от коляното на Джеси Лингард, както и предпазния ботуш на Джони Евънс. И двамата ще се завърнат към леки тренировки в близките дни.“

„След днешния мач имаме период от 2 седмици преди следващия и ще имаме достатъчно време, за да се завърнат някои от тези футболисти към тренировки и да възвърнат физическото си състояние.“

 

www.manutd-bulgaria.com

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
Прогрес при контузените в Юнайтед, 5.0 out of 5 based on 2 ratings

Коментирай