Победа над Арсенал ще вдъхнови Мойс

3DCDB63D6F6A4DF8BAAF97757B27E07EДейвид Мойс се надява Манчестър Юнайтед да постигне един от най-добрите си резултати през сезона и това да помогне на тима да се вдигне след разочарованието равенството срещу Фулъм.

Червените имат възможност да постигнат дубъл над Арсенал в сряда, след изстраданата победа над момчетата на Венгер през Ноември на Олд Трафорд. Голът с глава на Робин ван Перси бе достатъчен за Червените Дяволи да вземат 3-те точки и Мойс се надява, че изходът от този мач ще вдъхнови неговите момчета за подобно представяне в Северен Лондон.

„Ние винаги се опитваме да постигнем добър резултат срещу тях. Постигнахме го на Олд Трафорд, по-рано през сезона и ще опитаме да го направим отново. „, каза той.

„Мисля, че имахме няколко мача през сезона, в които се представихме на по-добро ниво, но конкретно в този двубой, голът, който отбелязахме направи разликата. Ние сме топ отбор и се надявам, че ще го докажем. Ще направим всичко по силите си да вземем пълния актив от точки.“

Споменът от гола с глава на Дарън Бент, дълбоко в добавеното време, който лиши Юнайтед от 3-те точки в неделя е все още пресен, но босът настоява, че усилията на Червените заслужават по-добро стечение на обстоятелствата.

„Просто продължаваш да вършиш всичко както трябва. Това правим и ние. Трябва да продължим, защото късметът ще дойде на наша страна, без съмнение.“

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (4 votes cast)
Победа над Арсенал ще вдъхнови Мойс, 5.0 out of 5 based on 4 ratings

Коментирай