Пет промени в програмата

after West Ham Home

Пет от мачовете на Манчестър Юнайтед във Висшата Лига през март и април претърпяха промени, а двубоят за ФА Къп срещу Уест Хям получи дата.

Червените Дяволи ще посрещнат Чуковете в шестия кръг на ФА Къп в неделя, 13 март от 18ч. Фактът, че един от двата отбора след това ще играе на полуфиналите за купата на 22-25 април, срещата им на Ъптън Парк от Висшата Лига, насрочена за същия уикенд, бе отложена.

Новите дати за мачовете от първенството срещу Уест Хям и Кръстъл Палас, която първоначално беше насрочена за събота, 12 март, ще бъдат обявени по-късно.

Други три двубоя бяха преместени за живо излъчване по телевизията. Домакинството на Евертън ще бъде в неделя, 3 април от 18ч. Гостуването на Тотнъм ще се играе в неделя, 10 април то 18ч.

Междувременно, домакинството на Лестър Сити беше преместено от събота за неделя, 1 май от 15:30ч., но има вероятност началния час да бъде променен на 16:05ч.

Промените:
Манчестър Юнайтед – Кристъл Палас; 12 март – отложен (заради участието във ФА Къп).

Манчестър Юнайтед – Уест Хям, шести кръг на ФА Къп; неделя, 13 март от 18ч.

Уест Хям – Манчестър Юнайтед; събота, 23 април – отложен (заради участието на един от двата отбора в полуфиналите на ФА Къп).

Манчестър Юнайтед – Евертън; неделя, 3 април от 18ч.

Тотнъм – Манчестър Юнайтед; неделя, 10 април то 18ч.

Манчестър Юнайтед – Лестър Сити; неделя, 1 май от 15:30ч.

www.manutd-bulgaria.com

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
Пет промени в програмата, 5.0 out of 5 based on 2 ratings