Перейра благодари на Мата

pereiracelebgoal

Андреас Перейра обясни защо именно той изпълни пряк свободния удар, след който той отбеляза първия си гол за Манчестър Юнайтед при победата с 3-0 над Ипсуич.

Младият бразилец видя как Хуан Мата изпълни първия пряк свободен удар в мача от Кепитал Уан Къп, но бе благодарен, че получи възможност да покаже уменията си.

„Помолих Хуан за топката и той ми я даде“, заяви 19-годишният Перейра пред MUTV след мача. „Тренирахме това заедно и той ми се довери. Много е специално да вкарам първия си гол, от пряк свободен удар пред Стредфорд Енд. Като сбъдната мечта. Щастлив съм за семейството си, за това, че впечатлих мениджъра си и за това, че се представих добре.“

Миналогодишният носител на наградата Играч на годината при Резервите заяви, че е почувствал „облекчение“ да направил пълния си дебют и как факта, че играе за Отбора до 21 г. на Олд Трафорд му е помогнал в подготовката.

„Мисля, че това помага“, каза той. „Свикваш с терена и стадиона, но е различно когато феновете са вътре. Надявам се, че ще продължа да се представям добре и да се усъвършенствам.“

www.manutd-bulgaria.com

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (5 votes cast)
Перейра благодари на Мата, 5.0 out of 5 based on 5 ratings