Новини преди мача със Съндърланд

mufc_training

Луис ван Гаал потвърди, че Робин ван Перси е готов да се завърне в игра за Червените Дяволи срещу Съндърланд този уикенд, но новото попълнение Маркос Рохо е сред тези, които не са на разположение.

Ван Перси не беше част от лятното турне в САЩ, като вместо това получи почивка да се възстанови след като помогна на своята Холандия да стигне до третото място на Световното първенство. Босът обаче разкри, че той е възвърнал нормалното си физическо състояние и може да играе в неделя.

„Робин е готов за игра, така че това е голямо предимство за нашия тим“, каза ван Гаал на пресконференцията преди двубоя. „Много се радвам, че той вече е на разположение.“

За съжаление, новото попълнение Рохо все още не е получил работна виза, докато Андер Ерера, Маруан Фелайни и Джеси Лингард отпадат от групата за срещата поради травми.

„Рохо е в добро състояние и готов за игра, но няма работна виза и ще трябва да изчакаме“, обясни ван Гаал. „Миналата седмица имахме девет контузени, а сега са седем. Това е твърде много. За първи път ми се случва, откакто съм мениджър. Но ще трябва да го приемем. Имаме четирима контузени от полузащитата – Карик, още от самото начало, но сега към него добавяме и Ерера, Фелайни, и Лингард. Така че страдаме от липса на полузащитници, сега.“

 

www.manutd-bulgaria.com

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
Новини преди мача със Съндърланд, 5.0 out of 5 based on 3 ratings

Коментирай