Новини относно контузените

Manchester United Press Conference

Луис ван Гаал поднесе някои добри новини на днешната пресконференция като обяви, че Люк Шоу ще отсъства едва няколко седмици поради контузията в глезена, получена срещу Арсенал, а междувременно има вероятност Радамел Фалкао и Маркос Рохо да вземат участие в съботния сблъсък с Хъл.

Фалкао тренира наравно с останалите от неделя след като пропусна п0следните четири мача на тима с травма в прасеца, а Рохо не е играл от дербито със Сити на 2 ноември, когато извади своето рамо при загубата с 1-0.

„Разбира се, трябва да изчакаме и да видим как ще протече последната тренировъчна сесия“, сподели босът. „Винаги е трудно да се каже, но имаме добри новини, да. Трябва да четете между редовете.“

„Трябва да проведа последната тренировка, а към момента живея ден за ден. Така че, може би, Фалкао и Рохо може да се завърнат в групата от 18 играчи за двубоя.“

Попитан относно травмата на Шоу, получена през първото полувреме от срещата на Емиратс, Ван Гаал предостави положителни отзиви относно 19-годишния национал на Англия.

„Люк контузи сухожилие на своя глезен, но няма допълнителни усложнения и заради това ще отсъства само няколко седмици.“

 

www.manutd-bulgaria.com

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (4 votes cast)
Новини относно контузените, 5.0 out of 5 based on 4 ratings