Новата звезда на Юнайтед: Ще докажа, че не съм прехвален

 Новата звезда на Манчестър Юнайтед и английския футбол Уилфред Заха  обеща да  затвори устата на своите критици, които се съмняват дали сър  Алекс не е допуснал  грешка като плати 15 млн. паунда за него през януари  на Кристъл Палас.

Червените дяволи купиха Заха от „орлите”, но го оставиха да доиграе кампанията в  Чемпиъншип, каквото беше условието на Кристъл Палас, за да стане сделката факт.

„Този трансфер значи много за мен. Чувам много хубави неща за себе си, но има и  много, които казват, че съм надценен. Така че получавам чудесен шанс да докажа на  скептиците какво мога. Надявам се да се приспособя към Юнайтед още през лятото  на предсезонната подготовка”, казва Заха за „Дейли Мирър”.

„Всеки път, когато излизам на игрището знам, че трябва да се доказвам. По принцип  играя на фланга за Кристъл Палас, но в юношеските отбори съм играл и на върха на  атаката. Гарет Бейл например играе невероятно този сезон, ще се радвам да бъда като  него във Висшата лига”, споделя младежкият национал на Англия, който е само на 20 години.

 

Novsport.com

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.5/5 (2 votes cast)
Новата звезда на Юнайтед: Ще докажа, че не съм прехвален, 4.5 out of 5 based on 2 ratings

Коментирай