Никога не ни отписвайте

siralex5waСър Алекс Фъргюсън заяви, че никога не трябва да отписваш Манчестър Юнайтед, след като Червените Дяволи стигнаха до равенството срещу Уест Хем в последните минути на двубоя от третия кръг за ФА Къп.

Райън Гигс и Робин ван Перси се появиха като резерви през втората част, когато Юнайтед губеше с 2-1, след като Джеймс Колинс се бе разписал на два пъти, за да заличи откриващото резултата попадение на Том Клевърли.

С навлизането в последните минути на двубоя феновете може би са смятали, че загубата на Червените Дяволи вече е сигурна.

„Никога не трябва да ни отписвате“, заяви Сър Алекс пред ITV. „Но определено, когато губиш с 2-1 при оставащи две-три минути до края на срещата, се надяваш, че ще получи шанс.“

Изравнителният гол на Юнайтед беше върховен – прекрасното подаване на Гигс и след това чудесният завършващ удар на Робин ван Перси. „Голът беше от световна класа – пасът на Райън, първото докосване на Робин и неговия завършек бяха фантастични.“

Ван Перси продължава прекрасното си представяне в първия си сезон при Червените Дяволи без да показва признаци на отслабване. „Смятам, че това да дойдеш в нов отбора е сериозно предизвикателство, но неговия опит… той е вече утвърден футболист, в зряла възраст. Представянето му, след като се появи в игра, беше страхотно.

www.manutd-bulgaria.com

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Коментирай