Нани: Трябва да се докажем

Sweden SoccerКрилото на Манчестър Юнайтед Нани смята, че всеки играч трябва да се докаже отново след пристигането на Дейвид Мойс.

Решението на Сър Алекс Фъргюсън да се оттегли в края на миналия сезон доведе до първото назначение на мениджър на Юнайтед от ноември 1986 г.

Шампионите на Висшата Лига постигнаха спорни резултати на предсезонното си турне в Азия и Австралия, а Мойс все още не е осъществил първия си трансфер след двете отказани оферти към Сеск Фабрегас от Барселона.

Нани не взе участие в турнето, защото получи допълнителна почивка заради мачовете си за националния отбор на Португалия, а и се възстановяваше от проблем с носа.

Португалецът е свързван с трансфер в Монако. Той се появи за пръв път през лятото на терена в отбора на резервите в понеделник и отбеляза по един гол в двете полувремена за победата в 2-0 над Крю Алекзандра.

Нани очаква да види какви идеи ще донесе със себе си Мойс и осъзнава, че нещата са се променили след оттеглянето на Фъргюсън.

„Разбира се, че е различно след като Сър Алекс напусна клуба. Промяната се усеща, защото всички знаят колко важен беше той,“ каза Нани за Sky Sports News.

„Отборът е същия и се надяваме мениджърът да донесе идеи, които да ни помогнат отново да печелим.

„Сега всеки трябва да се доказва отново, защото това е друг мениджър с различни идеи.

„Но той познава играчите, защото е играл срещу тях, гледал ги е по телевизията и ги е наблюдавал във Висшата Лига през всички тези години.

„Мисля, че след няколко седмици или месеца, прекарани с играчите, той ще опознае всеки характер.“

www.manutd-bulgaria.com

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Нани: Трябва да се докажем, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Коментирай