Мойс: Ще се справим с терена

Теренът на Хонконг Стейдиъм може и да не е в идеално състояние след проливния дъжд, който се изля, но Дейвид Мойс заяви, че неговите футболисти са в състояние да се справят с него.

На фона на невероятно мократа настилка, стадионът бе домакин на четири мача от турнира Азиатския трофей на Висшата Лига в последните четири дни, с участието на Манчестър Сити, Тотнъм, Съндърланд и Южен Китай.

Юнайтед бе принуден да отмени откритата си тренировка в неделя вечерта, за да запази игрището преди мача в понеделник срещу Китчии, а Мойс е уверен, че неговите момчета ще успеят да се справят с предизвикателството.

„Свикнали сме да играем на добре поддържани терени, но времето беше ужасно в последните няколко дни. Хората тук е нямало какво да направят по въпроса. Ще играем – играчите са играли на всякакви терени“, заяви Мойс пред репортерите в неделя.

„Надявам се, че ще бъде наред. Дъждът спря и се надявам, че теренът ще бъде добре. Условията ще бъдат еднакви и за двата отбора.“

„Играчите могат да се контузят и на добре поддържани терени“, отговори той, когато бе попитан дали се притеснява за здравето на футболистите.

www.manutd-bulgaria.com

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
Мойс: Ще се справим с терена , 5.0 out of 5 based on 2 ratings

Коментирай