Мойс потвърди, че РвП е здрав

David MoyesRobin van PersieДейвид Мойс заяви, че Робин ван Перси е напълно здрав преди приятелския мач на Манчестър Юнайтед срещу Серезо Осака в петък.

Нападателят на Червените Дяволи получи разтежение по време на загубата с 3-2 от Йокохама в понеделник и беше заменен на почивката, което породи притеснение, че той може да пропусне началото на предстоящия сезон 2013/14. Но мениджърът отрече тези спекулации.

На пресконференцията си в Япония Мойс сподели и други добри новини за състоянието на Неманя Видич, Нани, Антонио Валенсия и Уейн Рууни, които тренират на тренировъчната база на Юнайтед, както и за някои от участниците в турнето.

„Вчера имаше тренировъчен мач на Карингтън,“ каза Мойс. „Вида, Нани и Валенсия играха в него. Уейн вече тича и ще започне по-сериозни натоварвания тази седмица.

„Смяната на Робин беше предпазна мярка. Очаквам и двамата с Дани Уелбек да играят утре. Майкъл Карик има травма в слабините, от която се възстановява. Вероятно няма да вземе участие в мача утре, но ще започне тренировки през уикенда.“

www.manutd-bulgaria.com

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
Мойс потвърди, че РвП е здрав, 5.0 out of 5 based on 2 ratings

Коментирай