Мойс очаква труден мач

moyesfirstgameМениджърът на Манчестър Юнайтед Дейвид Мойс се надява да разполага с повечето от играчите си за първия мач от Висшата Лига срещу Суонзи Сити.

Шампионите започват защитата на титлата с пътуване до Уелс, за да срещнат миналогодишните носители на Кепитъл Уан Къп, които инвестираха сериозно в състава си през лятото и отсраниха лесно Малмьо в квалификациите за Лига Европа.

В ексклузивно интервю за MUTV мениджърът сподели очакванията си за труден мач срещу Суонзи, но и радостта си от начина, по който нещата се нареждат в неговия състав преди началото на срещата.

„Това е много тежко гостуване,“ обясни Мойс. „Михаел Лаудруп е свършил страхотна работа и е подсилил отбора си през лятото. Очаквам Суонзи да изиграе още един добър сезон. Те вече имаха два мача в Европа и това им дава увереност, че са по-готови от нас.

„Знаем, че ще е труден мач, но и ние сме готови и всички си връщат формата. Надявам се, че ще отидем там и ще имаме добри шансове да спечелим. Единственият трайно контузен е Рафаел, който ще отсъства между четири и шест седмици. Имаме и някои по-леки травми, които ще извадят играчите за няколко дни, но повечето ще са на разположение за мача.

След спечелването на Комюнити Шийлд миналия уикенд, първият мач като мениджър на Юнайтед във Висшата Лига е вълнуващо събитие за Мойс.

„Всеки иска да играе срещу Манчестър Юнайтед и да се справи добре,“ заяви той. „Сигурен съм, че ще ми го докажат скоро.

„Но най-голямата тръпка е да се наричаш мениджър на Манчестър Юнайтед. Това е голяма привилегия и ще направя всичко по силите си, за да продължа успехите на клуба.“

www.manutd-bulgaria.com

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (2 votes cast)
Мойс очаква труден мач, 4.0 out of 5 based on 2 ratings

Коментирай