Мнението на Ван Гаал след равенството с Уест Хам

0D8320745DED4CC598C0B269EDF5E969
Ето какво каза мениджърът на Манчестър Юнайтед след измъченото нулево равенство на Олд Трафорд:

Оценка на мача

Мисля, че изиграхме един много добър мач, единствено не успяхме да вкараме попадение. Трябваше да отбележим след шансовете, които създадохме. Без гол няма победа. Доста е натоварващо, особено за играчите, защото те имаха нужното желание. Трябва да завършваме атаките си по-добре.

Как ще се справим с липсата на голове?

Можеш да тренираш всеки ден завършващи удари и имате думата ми, че точно това правим. Извеждаме играчи на голови позиции, но трябва хладнокръвие и късмет, за да вкараш. Най-важното е, че доминирахме и създадохме положения. Днес играхме атакуващо, единствено не успяхме да отбележим.

Разбираш ли напрежението във феновете?

И да, и не, защото те видяха, че се борихме до последно. Имахме уникален отборен дух и доминирахме. Създадохме много положения, защото играхме атакуващо. Атакувахме много повече от опонентите ни, които се бяха затворили. Това е винаги трудно. Да, трябваше да отбележим, но не успяхме. Това е нашият проблем в последните мачове.

Конкурентите и  техните грешки

Разбира се, че е напрегнато, но гледам собствения си отбор – това е най-важното. Сега трябва да спечелим във Волсбург и да оцелеем в Шампионската лига.

www.manunited-bulgaria.com

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
Мнението на Ван Гаал след равенството с Уест Хам, 5.0 out of 5 based on 2 ratings