Мата: Тъжно ми е за феновете

matatrining

 

В последния си блог, Хуан Мата разкрива, че му е трудно да асимилира загубата на Юнайтед срещу Лестър, но обещава играчите да направят всичко за победа в името на феновете.

Отне ми доста време да седна пред компютъра, за да не изпусна седмичния си блог за вас.

Изчаках няколко часа преди да застана пред монитора, за да си настроя мислите върху двубоя с Лестър. След като цяла седмица очаквах този мач, сега не мога да си представя подобен неделен ден. Пътят с автобус обратно до Манчестър беше много дълъг.

Не спирах да мисля как изгубихме двубой, който беше под контрол. Ситуацията беше такава, че първо ние поведохме, след това те изравниха, ние отново опитахме да сме напред в резултата и загубихме. Много е трудно да отбележиш три гола като гост и да се върнеш у дома с нула точки. По пътя към Манчестър си мислих за това, което се случи и се чувствах разочарован, както и тези, които бяха с нас на стадиона. Честно, много ми е тъжно, че уикенда завърши толкова лошо за феновете.

През седмицата ще имаме време да анализираме случилото се и да се поучим от грешките си, за да не го допускаме отново. Сега ни чакат две последователни домакинства на Олд Трафорд, които искаме да спечелим заради феновете. Ще дадем най-доброто от себе си, бъдете сигурно в това.

Надявам се да съм в по-добро настроение следващата неделя, за да ви разкажа за двубоя и много други неща, които да ви донесат усмивка на лицето в понеделник. Благодаря ви, че сте до нас и в добри, и в лоши времена и никога не се предавате. Важно е да усещаме подкрепата ви.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (8 votes cast)
Мата: Тъжно ми е за феновете , 5.0 out of 5 based on 8 ratings

Коментирай