Мата: Предстои ни дълъг път

 

mata_swansea

В първия си пост в своя блог за новия сезон, Хуан Мата споделя, че Юнайтед ще си вземе поука след неуспешния старт в първия кръг от Висшата лига.

Признавам, че очаквах с нетърпение да напиша първата си статия за сезона. Изминаха две години откакто започнах моя блог, малко след пристигането си във Великобритания.

Изгарях от желание да започна, защото предсезонната подготовка беше много вълнуваща. Прекарахме две много позитивни седмици на турнето в САЩ, що се отнася до резултати и представяне.

Но очевидно тези добри представяния трябваше да бъдат пренесени и в първия двубой от първенството на Англия. Това искахме ние, но не успяхме да го направим. Не можахме да покажем това, върху което работихме през последните дни. Суонзи се представиха на ниво и нещата станаха трудни за нас след първия им гол.

Беше голямо разочарование, това е истината. Надявахме се да направим добър дебют във Висшата Лига на Олд Трафорд, но трябва да се каже, че това е просто началото. Трябва да влезем в ритъм и да се учим от грешките си.

За да изпълним целите, които отборът и феновете заслужават, знаем, че трябва да сме по-добри от това, което показахме в събота. Ако искаш да постигнеш нещо трябва да вложиш много усилия в него и ние ще направим това. Поучаването от лошия резултат ще накара отбора ни да порасне и да продължи напред.

 

www.manutd-bulgaria.com

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.7/5 (6 votes cast)
Мата: Предстои ни дълъг път, 4.7 out of 5 based on 6 ratings

Коментирай