Клев: Новата система ми пасва

clevwanimpreТом Клевърли вярва, че може да си спечели място в състава на Луис ван Гаал, след като холандецът наложи нова система на игра.

Полузащитникът смята, че може да се впише във формацията 3-5-2 и възнамерява да започне да го показва в Денвър, където Манчестър Юнайтед ще се изправи срещу Рома във втория двубой от предсезонната си подготовка. Ван Гаал обеща, че Клевърли ще изиграе пълни 90 минути срещу Рома.

„Гледах Холандия на Световното първенство и мисля, че аз ще бъда от неговия тип играчи“, заяви Клевърли на пресконференцията преди мача. „Трябва да покажа това по време на тренировките и най-вече по време на двубоите. Мисля, че има място за мен в състава, но трябва да го докажа.“

Клевърли се надява, че факта, че имаше пълноценна почивка през лятото, след като не попадна в състава на Англия за Световното първенство, ще му помогне.

„Имах много добра почивка и успях да заредя батериите“, заяви Клев. „Сега съм свеж и ще направя всички възможно, за да впечатля новия мениджър. Знаем какво иска той – бързи, точни пасове и движение без топка. Ясно ни показва желанията си, а ние имаме група от играчи, които искат да се учат. Започнахме добре срещу ЛА Галакси, сега ще видим как ще продължим.“

www.manutd-bulgaria.com

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (4 votes cast)
Клев: Новата система ми пасва, 5.0 out of 5 based on 4 ratings

Коментирай