Карик: Трябва да се фокусираме върху настоящето

Carrick&Blind

С неделния мач срещу Тотнъм Хотспърс започва серията от десетте финални мача за Манчестър Юнайтед този сезон и докато трудни изпитания очакват Червените Дяволи след срещата със Спърс, Майкъл Карик заяви, че „трябва да се фокусират над момента“ и да не поглеждат отвъд предстоящото изпитание.

След разочарованието от отпадането от ФА Къп в понеделник вечерта, момчетата на Луис ван Гаал могат да съсредоточат всичките си усилия за осигуряването на силен финал на кампанията с основна цел място в топ 4.

Карик описва загубата във ФА Къп като „голямо разочарование“ за всички, но както винаги, в Юнайтед винаги предстои друг важен мач и халфът настоява, че изправянето срещу бившия му клуб е от жизненоважно значение.

„Просто трябва да се фокусираш над момента, да останеш спокоен и съсредоточен върху това, което ти предстои непосредствено. Не можеш да започнеш да гледаш твърде напред, защото можеш да се спънеш преди това.Нашите мисли сега са насочени изцяло към неделния мач – не можем да го подминем,“ заяви 33-годишният халф за неделното издание на United Review.

„Знаем, че класирането за Шампионска Лига е жизненоважно. Пропускайки го миналата година бе голям удар. Тази година сме в добра позиция и си предоставихме шанс. Имаме трудна серия от мачове, започваща в неделя, но ние сме у дома, очаквайки да играем добре и да спечелим мача.“

 

www.manutd-bulgaria.com

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (4 votes cast)
Карик: Трябва да се фокусираме върху настоящето, 5.0 out of 5 based on 4 ratings