Карик: Най-доброто от Фалкао предстои

Falcao Villa

Майкъл Карик се надява, че феновете на Манчестър Юнайтед оттук-нататък ще виждат най-доброто от Радамел Фалкао след изравнителното попадение на колумбиеца срещу Астън Вила.

След колебливото начало на кариерата му при Червените Дяволи, Фалкао започна като титуляр за едва четвърти път при гостуването на Вила Парк в събота, но се възползва по най-добрия начин от това, носейки точката за Юнайтед.

„Той е отбелязал толкова много голове през годините и винаги имаш чувството, че когато се открие шанс пред него, ще вкара“, коментира Карик. „Попадението му с глава вчера беше удивително и се радвам за него.“

Освен, че вкара втория си гол за Юнайтед, колумбиецът записа пълни 90 минути за първи път през сезона и Майкъл очаква той да помогне на Юнайтед да постигне по-големи и по-значими неща, и че вчерашният гол ще му даде необходимата увереност за това.

„След като беше извън терените за известно време, той вече е на линия и се надявам, че може да навлезе в голова серия, а ние като отбор да се завърнем на победния път“, добави Карик.

„Нещата се развиват добре, макар че се надявахме на повече (срещу Вила), но все пак не загубихме и се надявам, че можем да пренесем това и в коледния период, и ще бъдем още по-силни през януари.“

 

www.manutd-bulgaria.com

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (4 votes cast)
Карик: Най-доброто от Фалкао предстои, 5.0 out of 5 based on 4 ratings