Какво пише пресата: Среща на високо равнище

David Moyes Alex FergusonНийл Къртис пише в Sun

Фърги, Мойс и Гигс на тайна среща
Дейвид Мойс намекна, че иска Уейн Рууни да остане в Манчестър Юнайтед. Новият мениджър на Олд Трафорд се срещна с Алекс Фъргюсън и Райън Гигс вчера в Алдърли Едж, за да обсъдят бъдещето на Рууни, след като той поиска да напусне клуба за втори път. Мойс, Фърги и Гигс бяха уловени на излизане от хотел Алдърли Едж. Те се срещнаха в 10:30 часа и прекараха заедно в разговори около час и половина. Свидетел каза: „Всичко изглеждаше много тайнствено. Всеки от тях се оглеждаше на излизане от хотела, за да се увери, че никой не го е видял. Изглеждаха като трима мъже на мисия.“ По-късно Мойс заяви: „Уейн е последният голям уличен футболист – и сега е един от най-добрите играчи в света. След тренировки той отиваше да играе с приятелите си на улицата.“

Sun също така твърди, че защитникът на Евертън Фил Ягиелка може да последва мениджъра си на Олд Трафорд за около 10 милиона паунда, докато Guardian съобщава, че Рио Фърдинанд преговаря за нов договор с Юнайтед, за да играе и при Дейвид Мойс.

Daily Telegraph изразява оптимизъм относно бъдещето на Дарън Флетчър. Твърди се, че шотландецът ще поднови тренировки по време на предсезонната подготовка, след като претърпя операция на червата, и може дори да е готов за началото на сезон 2013/14.

www.manutd-bulgaria.com

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Какво пише пресата: Среща на високо равнище, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Коментирай