Какво пише пресата: Нов договор за Рууни

roonewhДейвид Андерсън пише в The Mirror.

Рууни иска нов договор в Юнайтед
Уейн Рууни иска Сър Алекс да покаже, че все още иска нападателят да е част от Червените Дяволи и да му предложи нов договор. Според представителите на Рууни, той няма намерение да напуска Манчестър Юнайтед в посока Пари Сен Жермен през лятото. Те казват, че англичанинът иска да остане на Олд Трафорд, където един ден да прекрати кариерата си. 27-годишният Рууни ще навлезе в последните две години от петгодишния контракт, който подписа през октомври 2010, и иска да започне преговори за удължаване на този договор. Фъргюсън подчерта миналия месец, че няма никакви въпроси около новия договор на Рууни и преговорите за него ще започнат „когато му дойде времето“, но нападателят иска мениджърът да подкрепи думите си с действия. Това ще разсее несигурността около бъдещето на Рууни, което беше тема откакто Сър Алекс го остави резерва за важния двубой с Реал Мадрид миналия месец. Още повече въпроси започнаха да се задава и след равенството с Уест Хам в сряда, когато мениджърът на Юнайтед реши да замени нападателя, въпреки че Червените Дяволи търсеха изравнителен гол. Това действие на шотландеца беше прието като поредно доказателство, че Рууни вече не е звезда №1 в клуба.

Бъдещето на Рууни се дебатира и във вестник The Sun, където легендата Алън Шиърър твърди, че нападателя „може ще трябва да вземе важно решение това лято“. Говорейки с журналист Нийл Къстис, Шиърър казва, че „ако не е щастлив, то той трябва да напусне“.

Междувременно, Daily Mail имат интервю с Бебе, в момента под наем в Рио Аве, който разказва за живота на Олд Трафорд и за един забавен момент с Райън Гигс по време на тренировка. „Един ден прокарах топката през краката му и той ми каза, „Хайде, отиде да разкажеш на майка си, че си направил това на Райън Гигс.“ Португалското крило също така разкрива, че трудно разбира шотландския акцент на Сър Алекс.

www.manutd-bulgaria.com

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.0/5 (1 vote cast)
Какво пише пресата: Нов договор за Рууни, 2.0 out of 5 based on 1 rating

Коментирай